Fordulat, Harry herceg is kaphat nagyapja örökségéből





A 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg már rég megírta végrendeletét, ezért az unokája is - aki elhagyta az angol királyi családot, és egy interjúban rasszizmussal vádolta meg azt - kaphat a körülbelül 30 millió fontos örökségből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.29.
Családi viszály

Erzsébet királynő a legfőbb örököse férje vagyonának, de unokái is részesülhetnek belőle. Sőt, Fülöp herceg három legközelebbi munkatársának is adományozott egy csinos összeget, noha az angol királyi udvarban ez egyáltalán nem szokás - írja a Daily Mail.

Fülöp herceg méltó társa volt Erzsébet királynénak, mindkettejüket zavarta Harry herceg méltatlan viselkedése (Fotó: YouTube/The Royal Family)

Fülöp herceget az ég küldte Erzsébet királynőnek” - nyilatkozta egy udvarhölgy a Sun című lapnak. A királynő első udvarhölgye gyakran elkísérte a nyilvános szereplésekre a királyi párt. Ilyenkor mindig azt tapasztalta, hogy Fülöp herceg nemcsak mintaszerűen játssza szerepét, de útközben mindig igyekezett legyezgetni neje hiúságát: sosem mulasztotta el megjegyezni, hogy milyen remekül néz ki Erzsébet királynő, és hogy milyen kiváló érzékkel válogatta össze ruhadarabjait a nyilvános szereplésre. „Mindig pontosan azt mondta a királynőnek, amit egy nő a nyilvános szereplés előtt hallani akar. Ezzel megnövelte Őfelsége önbizalmát” - mesélte az udvarhölgy a királyi párról.

Fülöp herceg végrendelete szerint Anna hercegnő, Károly, András és Edward könyvet kapott Fülöp herceg 13 ezer kötetes könyvtárából. Az unokák pénzhez is jutnak, de egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyihez.

Harry hercegnek szerencséje, hogy Fülöp herceg nem módosította végrendeletét az elmúlt években, mert az idős nagypapa nehezen viselte a királynő kedvenc unokájának házasságát egy elvált amerikai nővel és az azt követő szembeszállást a királyi családdal.

A herceg inkább a médiában próbál érvényesülni (Fotó: AFP)

Harry herceg arról nyilatkozott televíziós interjújában, hogy úgy érezte magát a királyi családban, mintha be lenne zárva. Ezért is szakított a királyi család kötelezettségeivel, és költözött Los Angelesbe, hogy ott médiakarrierbe kezdjen - jelentős részben neje, Meghan biztatására.

Mind Meghan, mind Harry azzal vádolta meg a királyi családot, hogy rasszista megjegyzések hangzottak ott el a házasságuk kapcsán. Ezt természetesen mindenki tagadta Erzsébet királynővel az élen.

Harry herceg folytatja a médiaszereplést Oprah Winfrey oldalán az Apple televízióban. Műsoruk címe: Én, akit nem látsz. Út a jövőbe. Harry herceg és a televíziós riporter vendégek és szakértők társaságában azt vitatja meg, hogy a gyorsan változó világ miképp hat az emberi lélekre és általában mi akadályozza azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás