RETRO RÁDIÓ

Király Viktor: „Az MTV EMA elérhetetlen célnak tűnt”





A november 8-án érkező MTV EMA gálaest egyre bombasztikusabbnak ígérkezik. És még nincs vége: újabb sztárfellépők az EMA-n.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.27.
MTV EMA gála

A korábban bejelentett fellépők, mint Sam Smith, Maluma vagy Zara Larsson után további nagy nevek érkeztek. Alicia Keys mellett Jack Harlow, Tate McRae, DaBaby és Karol G bővíti a line-upot. A zenei európai ünnepe kapcsán a 2019-es év Legjobb magyar előadója Király Viktor is felidézte emlékeit a showról, és egy nagy bejelentéssel is készült rajongóinak.

Fotó: Metropol

A tavalyi, hazai győztes, Király Viktor szerint épp ideje, hogy Magyarországról jelentkezzen az MTV EMA. „Magyarország és Budapest nagyon sokat mutathat a világnak” – mesélte az előadó, akinek a pandémia miatt kevesebb a fellépési lehetősége van, de legalább minden idejét kisfiával töltheti. „Egy félév elég arra, hogy a közönséged egy kicsit eltávolodjon. Örülök, hogy vannak most már megoldások ennek orvoslására is” – véleményezte az online gálarendezvény ötletét.

Fotó: Metropol

„Tavaly, mikor megtudtam, hogy én képviselhetem Magyarországot az MTV EMA gálán, hatalmas volt az öröm. A ’90-es években, mikor néztem az EMA-t és VMA-t, ez egy elérhetetlen célnak tűnt” – folytatta az énekes, akinek számos meglepetést tartogatott a tavalyi esemény. „Nem tudtam, pontosan mi lesz a dolgom a díjátadón, azt hittem csak jelképes lesz: megjelenek a vörös szőnyegen, és csinálnak pár fotót, de nem így volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen testközelben, VIP-helyen fogok ülni Dua Lipával, Ronaldóval, Nicole Scherzingerrel. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ott lehetek köztük. Nagyon nagy élmény volt, sosem fogom elfelejteni.”

Fotó: Metropol

Király Viktor az MTV Facebook-videójában azt is bejelentette, hogy várhatóan november 20-án debütál majd új dala, melyet a francia house zeneszerző Bob Sinclair ad ki. A dalt még akkor szerezte közösen egy francia-belga DJ-vel, amikor megtudta, hogy a 2019-es gálán ő képviselheti Magyarországot.

Fotó: Metropol

Az MTV most újabb fellépőket is leleplezett, így már biztos, hogy az egyik legtehetségesebb és legszélesebb körben elismert amerikai énekesnő is tiszteletét teszi az MTV Europe Music Awards 2020-as gáláján. Alicia Keys mellett először láthatják majd az EMA színpadán a hip-hop új fenegyerekét, DaBaby-t. A Blame It on Baby című albuma nyomán versenyez a Legjobb új előadó, Legjobb dal, Legjobb hip-hop előadó és a Legjobb együttműködés kategóriájában is. Ugyancsak idén debütál a show történetében a kétszeres platinalemezes Jack Harlow és a mindössze 17 éves kanadai énekesnő, Tate McRae is. A Latin Grammy-díj nyertes Karol G a Bichota című dalával lép majd fel, mely zenemű az egyenlőséget hirdeti.

Fotó: Metropol

A frissen bejelentett zenészek olyan világsztárokhoz csatlakoznak az MTV EMA gálán, mint Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD és Zara Larsson. A zenei produkciókon túl is számíthatunk további nagyágyúkra, az eseményen a díjak átadásánál Bebe Rexha, Winnie Harlow, Rita Ora, Anitta, Madison Beer és a WWE harcosa, Roman Reigns is közreműködik.

Fotó: Metropol

Az est házigazdája a Little Mix brit lánycsapat lesz, de a magyarországi bejelentkezésnél Palvin Barbara szupermodell is segédkezik műsorvezetőként.

A 2020-as jelöltek listája már elérhető az esemény hivatalos oldalán. A szavazás is elkezdődött, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján.

További képek és információk a press.mtvema.com weboldalon, az esemény Facebook, Twitter és Instagram oldalán, illetve a csatorna magyar Facebook- és Instagram-oldalán.

MTV EMA gála november 8-án, 20:00-tól az MTV Hungary-n! A magyar feliratos verzió ismétlése november 9-én 17:00-tól, további ismétlések november 13-án 10:15-től és november 15-én 07:45-től láthatók.





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás