RETRO RÁDIÓ

Kinizsi Ottó: „Én inkább a bugyit ledumálós pasi vagyok”





A macsós énjét mutathatja meg Kinizsi Ottónak a ma esti Dancing with the Stars élő show-jában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.23.
szórakozás

Ma este újra jön a magyar sztárokat felvonultató Dancing with the Stars! A mai adásban olyan énekesek is emelik produkcióikkal az est fénypontját, mint Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, Zséda és Pataky Attila. A hatalmas bulira Kinizsi Ottó is nagyon készül táncpartnerével Szőke Zsuzsival.

A sztár már korábban is bizonyított Fotó: tv2

A magyar előadó száma, amit mi kaptunk, még titkos, de annyit elárulhatok, hogy egy nő vágyódik egy férfi után. Nem akartuk felülírni a dal hangulatát, ezért olyan sztorit képzeltünk el hozzá, hogy Zsuzsi vágyakozik utánam, de persze nem vagyok a számára egy könnyen megszerezhető figura” – árulta el laptársunknak Kinizsi Ottó színész.

„Elkezdtünk dolgozni, belehelyezkedni a szerepekbe, és próbáltuk kitalálni a háttérsztorit. Nyilván alapból nem vagyok egy klasszikus macsós típus, aki szavak nélkül is egy igazi tesztoszteronbomba. Én inkább a bugyit ledumálós pasi vagyok. Most pedig elvesztettem a legnagyobb fegyverem a csajozásnál: a dumát. Több férfitípust is eljátszottam, és egy volt, aminél Zsuzsi nézett egy nagyot, mégpedig, amikor egész egyszerűen ignoráltam őt. Ez lehet az a legkisebb közös többszörös bennem és egy olyan típusú macsóban, akit meg kell jelenítenem. Erre fűztem fel az egész játékot. Ezekre a kis idegesítő taktikázásokra, amiket sose szerettem, de nem mondom, hogy én magam nem éltem ezekkel az életem során” elevenítette fel a múltját a színész, aki visszaemlékezett későbbi feleségével közös megismerkedésük idejére, amikor még maga Anita sem volt biztos abban, hogy érdemes-e együtt lenniük. Mint elmondta, egyszer, mikor Anita éppen azt fejtegette, hogy nem biztos, hogy ez jó a kapcsolat kettőjük között, a későbbi felesége számára nagyon érdekesen reagált: elköszönt és rácsapta az ajtót, otthagyta.

„Később mesélte el, hogy ez volt addig a legpasisabb húzásom, és még inkább vonzódni kezdett hozzám, képtelen is volt elengedni. Nyilván a szerelem nagyobb volt, de 3 napig nem beszéltünk egymással. Aztán Farkasházy Réka egészen véletlenül úgy intézte, hogy egy helyen legyünk, és megbeszéltük a dolgokat” - mondta el mosolyogva a színész.

Most picit pojácább karakter bőrébe kell bújnom, nem egyszerű, mert jobban tisztelem azokat a pasikat, akik tisztelik a nőket. Magát a szerepet felvenni egyszerűbb, a tánc nyelvére lefordítani már nem annyira az. Remélem, a nézők is érteni fogják, és nem gondolják majd azt, hogy bunkó vagyok” – fűzte még hozzá az elmondottakhoz végül Kinizsi Ottó.

 





Ezeket olvastad már?
„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás