RETRO RÁDIÓ

Kifakadt Horváth Tomi: Engedtem, hogy mocskos lábbal végigtapossanak a lelkemen





„Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben” - írta közösségi oldalán az énekes, aki fejsérülése miatt nem versenyezhet a Dancing with the Stars szombati adásában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.26.
horváth tamás Dancing with the stars agyrázkódás

Nem léphetett fel Horváth Tamás november 21-én, szombat este a Dancing with the Stars műsorában, mert durván lesérült. A próbáról egyenesen egy mentő szállította kórházba. Akkor este arról is határoztak, hogy kizárják a versenyből, így a továbbiakban nem fog színpadra lépni.

Az énekes-dalszerző most Facebook-oldalán számolt be arról, hogyan érzi magát a történtek fényében. A bejegyzést elsőként a Blikk vette észre. Szívhez szóló beszámolójából az is kiderült, hogy fejsérüléséből agyrázkódás lett. Az orvosai pedig két hét szigorú pihenésre ítélték, fizikai terhelés nélkül.

Horváth Tamás és táncpartnere a Dancing with the Stars műsorában / Fotó: Bors

„Köszönöm mindenkinek a rengeteg jókívánságot, köszönöm a támogatást!

Külön köszönet a stábtagoknak, akik az ájulásomat követően, azonnal mentőt hívtak, értesítették a feleségemet, és a mentősök megérkeztéig elláttak. A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást... elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naiv voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma.

A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam... Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben... Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem, a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit, amikor az már ledobta a láncot...

Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben a versenyben! Köszönöm Vikinek ezt a kalandot! Köszönjük mindenkinek, aki szavazott ránk! Sok sikert kívánok a többieknek, lélekben még most is táncolok!” – olvasható a bejegyzésben.

 





Ezeket olvastad már?
„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás