RETRO RÁDIÓ

Szakított Kárpáti Rebeka és szerelme, szívszorító búcsúüzenetet írt – Fotó!





Szakított Kárpáti Rebeka és kedvese, Frohner Ferenc. A szakítást Rebeka Instagram-oldalán jelentette be hivatalosan, amihez egy hosszú üzenetet is csatolt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.23.
könnyes búcsú

Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros, élőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni. Itt „láttalak meg” Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazán mély, komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már „ismertelek – kezdte Rebeka.

Először nyíltunk meg egymásnak… megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.:) Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belém égett a jelenettel, ahogy fogod a whiskey-s poharat – amibe langyos vizet kértél, mert így iszod – a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton, és bociszemekkel néztél a lelkembe. Ha nekem az a dolgom veled – a szó nem materiális értelmében – hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy olyan mondatod, akkor az…ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd, és rengeteg közös élményünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az….Ha az, hogy szüljek neked gyereket, és lehozzunk egy életet együtt – de legalább a legnagyobb részét – akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom, ha megtörtént az, aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.”

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Őszintén szerettem volna, ha Te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked.

Szeretettel, Becc”zárta megható sorait Rebeka.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás