Fiatalon lett édesanya, majd elvált nő, de semmit sem bán, mert a harmincas évei elején elmondhatja magáról, hogy éretten és bölcsen veheti kézbe az életét, a jövőjét pedig már ő alakítja.

Tisztán látja önmagát és a családja által örökölt női sorsokat, amelyekben van követendő példa, de olyan terhek is, amelyeket végérvényesen le kell tennie, meg kell szakítania, hogy a kislányának, Emmának már ne adhassa tovább.

Fotó: hot! magazin

„Szeretném jó irányba terelni a női sorsokat a családunkban és szakítani az esetleges rossz beidegződésekkel. A nővéremmel, Reginával mindig úgy éreztük, hogy édesanyánk a kelleténél többet áldozott be azzal, hogy nem ismerkedett, mert egyedül nevelt bennünket. Persze egyedül is lehet boldog az ember, de csak akkor, ha szívből erre vágyik. Számomra a harmónia a fontos, amit kapcsolatban és azon túl is megtalálhatok, ám nyitott vagyok a páros életre. A boldogságot mindenki megérdemli, én is!” – kezdte a hot!-nak őszintén.

Janicsák Veca a lapnak azt is elárulta: „Nyitott vagyok az ismerkedésre”

„Amikor megszólaltam a válásomról, már lezárult az életem korábbi szakasza. Már akkor készen álltam arra, hogy körülnézzek a világban és boldogan szívjam magamba az életet. Mivel nem sűrűn járok bulizni, szórakozóhelyekre, így nem ez a főcsapásvonal számomra az ismerkedésre. Az embert összehozhatja az élet valakivel társaságban is, sőt olyan is van, hogy már ismered az illetőt. Nyitott vagyok az ismerkedésre. Szeretetet adni és kapni igazi áldás, amelyre minden egészséges lélek vágyik, én is” – vallotta be a fiatal anyuka.

További részletekért keresd a hot! magazin legfrissebb számát!