Janicsák Veca legféltettebb titkáról vallott, így érzi most magát





„Sokan szenvednek hasonlóktól, ezért is éreztem fontosnak, hogy elmondjak mindent” – kezdet őszinte vallomásában az énekesnő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.16.
beismerés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekesnő házassága tönkrement és egészsége is leromlott az elmúlt években, pedig kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van. Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel 2020-ban hozta meg a döntést, válni fognak.

Jancsik Veca a Hot! Magazinnak elárulta: nem akart a saját élete mártírja lenni, ezért sokat változott az utóbbi időben. Úgy gondolja, hogy sokat lágyult, sokat tanult, és már nem áll bele felesleges konfliktusokba sem. Az elmúlt évek eseményei egy fordulópont volt az életében, hogy nyíltabban tudja élni az életét és az lehessen valójában, aki akar lenni.

„Sokan szenvednek hasonlóktól, ezért is éreztem fontosnak, hogy elmondjak mindent. De az, hogy itt lehetek, hogy most már egészséges vagyok, annak köszönhető, hogy szűrésekre jártam. Erről beszélni kellett, a lelkem most szabadult fel. Az újraértelmezett önmagam megélése az, hogy nyíltan vállalom, hogy keresztülmentem egy betegségen, hogy el kellett válnom. Beláttam: felnőtt fejjel nem biztos, hogy ez a kapcsolat nekem való” – mondta a Hot!-nak Janicsák Veca, majd hozzátette, nem gondolja úgy, hogy tiszta lappal indult: „Ilyen nem létezik, mert ami történt velünk, az tesz azzá, akik vagyunk. Újjászülettem, ez talán a helyes kifejezés.”

„Az első gondolatom az volt, hogy anyuka nélkül marad a kislányom. Jött a telefon – akkor már tudtam, hogy valami nem oké, mert amikor azt mondja az orvos, hogy beszélni szeretne velem, az jelent valamit. De éppen a kislányom adott nagyon sok erőt; neki szüksége van rám, nagyon anyás. Miatta is végig kellett csinálnom, türelmesen, okosan” – árulta el őszintén a Hot!-nak betegsége kapcsán.

Janicsák Veca a lapnak azt is elárulta, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra

Meg kellett tanulnom, hogy tudjam magamat szeretni. Hogy azt tudjam mondani: ezzel az emberrel – aki magam vagyok – le tudom élni az életemet. Eljutottam oda, hogy teljes mértékben alkalmas vagyok arra, hogy mást szeressek és más is szeressen engem” – zárta sorait az énekesnő.





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás