RETRO RÁDIÓ

Istennő bikiniben, brutál szexi lett a magyar sportoló felesége – Fotó!





Bárdosi Ildikó kirobbanó formában van, amelyet nem fél bikiniben is megmutatni. Férjének még a lélegzete is elállt, amikor meglátta feleségét a díszes versenybikiniben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.02.
kockahas

Szórakozásnak indult, ám vérpezsdítő program kerekedett abból a kiruccanásból, amelyet Bárdosi Sándor szervezett a feleségének. Az egykori élsportoló szerette volna párját meglepni egy-két extrém ruhadarabbal, ezért egy nem mindennapi ruhaüzletbe látogatott el vele.

„Minden ismerősöm erről az üzletről áradozik, ahol mindenféle egyedi ruhadarabok, fellépőruhák vannak. Ezért elhoztam Ildit is, arra gondolva, hogy találunk neki valami olyan ruhadarabot, amelyben a fitneszóráit megtarthatja” – mondta Bárdosi Sándor, akinek feleségét elvarázsolták a mesés darabok, ezért szórakozásból felpróbált a versenybikinitől a hastáncruháig szinte mindent, ami megtetszett neki.

Kirobbanó formában van Bárdosi Sándor felesége – Forrás: Üdv a Családban!

Rögtön megakadt a szemem a fitneszverseny-bikiniken és úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyunk, miért ne bújnék bele egy ilyen modellbe is. Ki tudja, egyszer még elkap a láz és elindulok egy ilyen versenyen” – mondta Bárdosi Ildikó, akinek alakját látva nem sokat kellene dolgoznia a versenyformáért.

A kétgyermekes édesanya ugyanis lenyűgöző formában van és olyan tónusos testfelépítéssel – valamint nem mindennapi kockahassal – rendelkezik, amelyet bárki megirigyelne tőle. Feleségét bikiniben látva Bárdosi Sándornak elakadt a lélegzete.

Brutális kockahasat villantott a kétgyermekes Bárdosi Ildikó – Forrás: Üdv a Családban!

Nekem mindig is ő volt a legcsodálatosabb, de ebben a versenybikiniben maga az istennő! Elképesztő, hogy Ildi milyen izmos, végtelenül csinos és milyen brutális kockahasa van. Mondtam is neki, hogy ez a tökéletes, egészséges forma kiváló alap egy harmadik gyerekhez, de csak legyintett. Mégis bízom benne, hogy beadja majd a derekát. Nagyon örülnék, ha egy harmadik gyereket is vállalnánk” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.





Ezeket olvastad már?
Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás