RETRO RÁDIÓ

„Mindkét lába, bal keze és a medencéje is eltört” – sokkoló baleset, betonkeverő gázolta el a gyönyörű színésznőt





Meg kellett műteni a Skins és a Finding Carter filmek sztárját, Kathryn Prescott színésznőt, miután szeptember 7 -én New Yorkban elütötte egy betonkeverő – adta hírül a húga Instagramon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.10.
Durva

A szerencsétlen balesetről és arról, hogy Kathryn kórházba került és az intenzív osztályon ápolják, a sztár ikertestvére, Megan Prescott számolt be szeptember 8-ai Instagram-üzenetében. A tragédia szeptember 7-én történt, amikor a színésznő átkelt az utcán New Yorkban.

Több órás műtéten van túl Kathryn, akinek a balesetben mindkét lába, bal keze és a medencéje is eltört két helyen.” – írta Megan. „Éppen csak megúszta, hogy lebénuljon. Az orvosok bíznak a teljes felépülésében, ehhez azonban megfelelő ellátás szükséges.”

Megan arról is beszámolt, hogy ezért reménykedik abban, hogy minél hamarabb kiutazhat az Egyesült Államokba meglátogatni húgát, aki jelenleg egyedül, családtagok nélkül van New Yorkban, de az amerikai nagykövetség szeptember 9-én elutasította kérését. Ezért most a londoni születésű, 30 éves Kathryn Prescott színésznő ikertestvére azt tervezi, hogy fellebbezést nyújt be a döntés ellen.

„Segítségre van szükségem, hogy eljussak New Yorkba, hogy támogassam a felépülését” - osztotta meg. „Segítenem kell neki, amíg újra elkezd járni. Ott kell lennem, hogy segítsek neki szó szerint mindenben, mivel hihetetlenül keveset tud majd egyedül csinálni. Nagyon sokáig lesz rehabilitáción. 24 órás ápolásra szorul, még azután is, hogy elhagyta a kórházat.

Megan őszintén folytatta: „Nem tudom, mit kezdjek magammal. El kell jutnom a húgomhoz, hogy vigyázzak rá, és jelenleg nincs rá módom. Tudom, hogy sok minden történik most a világban, de fáj a szívem, hogy nem lehetek az ikertestvéremmel életének ezen szörnyű időszakában, amikor égetően szüksége van rám – nem akarom, hogy egyedül élje át ezt.





Ezeket olvastad már?
Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás