Veszélyben a királynő? Teljesen tönkreteszi II. Erzsébetet Harry herceg





Amíg a 95 éves uralkodó hetek óta vidéki birtokán gyászolja Fülöp herceget, addig Harry tovább folytatja lejárató kampányát a családja ellen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.25.
családi dráma

Az angol közvélemény egyértelműen a királyi család oldalán áll, a tévéműsorokban és a közösségi oldalakon elítélik Harry és felesége, Meghan Markle viselkedését, sőt többen attól tartanak, hogy a botrány végzetes lehet a királynő számára.

Veszélyben a királynő

A királynő jelenleg vidéki birtokán tölti a gyászidőszakot, miután elvesztette férjét, Fülöp herceget. Az udvarhoz közelálló források szerint II. Erzsébet rettenetesen megrendült, nagyot csalódott az unokájában, és többen attól tartanak, hogy az uralkodó egészsége is komolyan megromolhat a folyamatos támadások miatt.

– A királynő rendkívül maga alatt van Harry hadjárata miatt, amit a családja ellen művel. Nagyon a szívére veszi a helyzetet – mesélte a Buckingham palotához közelálló forrás.

Összeroppanhat a tragédiák sorozatától II. Erzsébet (Fotó: AFP)

Szenvedj, Harry!

Harry az utóbbi napokban leginkább édesapját, a 72 éves Károly herceget támadta, aki szerinte nem volt jó apa, ugyanis a királyi családban nem foglalkoznak a mentális egészséggel. Szerinte az apja is csak olyan rideg szülő tudott lenni, mint a nagyszülei. Ezt tükrözi Harry egyik állítása, miszerint az apja egyik tanácsa az volt élete legsötétebb időszakában, hogy szenvedjenek nyugodtan.

Az apám mindig ezt mondta, amikor fiatalabb voltam, nekem is Vilmosnak is. Olyan volt nekem, mintha azt mondta volna, hogy ez jó lesz nekem” – mesélte a kisfiúként magányos Harry, akinek egyedüli támasza édesanyja, a néhai Diana hercegné volt, aki 13 éves korában hunyt el.

Harry hadat üzent az egész családjának (Fotó: Northfoto)

Károly békülne

A történet kulcsfigurája Károly herceg, ugyanis egyre inkább úgy tűnik, közte és Harry között van valódi konfliktus, Vilmos és II. Erzsébet csak elszenvedői az apa–fiú harcnak.

Nem hinném, hogy a herceg megszakítaná a kapcsolatot a fiával, ahogy azt Harry állította. Károly egy úriember és példás családapa, de igaz, nagyon nyomorultul érzi magát, mert szeretne kibékül Harryvel. Károly szeretné megérteni a fiát, de ha őszinték akarunk lenni, Harry nagyon kegyetlen dolgokat mondott mindkét Oprah-interjúban. Ha Harry ennél is személyesebb úton kívánja megtámadni a királynőt, Károly biztos összezár az édesanyjával” – mesélte egy bennfentes.

A 72 éves Károly békülne a fiával (Fotó: AFP)

 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás