RETRO RÁDIÓ

Igyekszem lebeszélni a férfiakat magamról – vallott a nehéz periódusban lévő Horgas Eszter





A művésznő saját bevallása szerint is mindig rossz férfiba szeret bele, de újra megpróbálja majd megtalálni a társát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.06.
Társkeresés

A fuvolaművész elmúlt hét éve a fájdalmas veszteségekről szólt. Egy szakításon van túl, több közeli zenészkollégája mellett az édesapját temette el, kedden pedig a szeretett anyósa hunyt el, ráadásul a magánélete is romokban. Saját bevallása szerint azokat a férfiakat is lebeszéli a randiról, akik megismerkednének vele.

Horgas Eszter a karanténban is majdnem ugyanolyan elfoglalt, mintha turnén lenne, hajnalonta hosszú sétákra megy, utána online órákat tart a muzsikus tanítványainak a konzervatóriumban, gyakorol, és amikor csak teheti, a lányaival tölti az időt. A mindig csillogó szemű, energikus művész azt vallja, hogy azért született a világra, hogy motivációt és inspirációt adjon a környezetének. Mostanában azonban neki van szüksége kapaszkodóra. Mert olyan események történnek, amelyek még őt, az örök életigenlőt is kiütik. A fuvolaművésznő hisz az ezotériában, a tapasztalatai szerint az élete hétéves periódusokra osztható.

Horgas Eszter egyelőre lebeszéli magáról a férfiakat (Fotó: MTI/Földi Imre)

Egyik tragédia követte a másikat

„Talán kicsit közhelyes, de működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. Szakmailag és a magánéletemben is megfigyelhető ez. A mostani hét évnek nyáron lesz vége, és nagyon várom, hogy lezáruljon” – mondta a Borsnak Horgas Eszter. „Az életem egyik legintenzívebb, legmélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszak volt. A kiskutyám halálával kezdődött, aztán meghalt két nagyon közeli zenész barátom is. Ezek után vesztettem el a szeretett édesapámat, túl va­gyok egy nagyon nehéz szakításon. Kedden pedig meghalt az anyósom, aki nagyon közel állt a szívemhez.”

A művésznő nem titkolja, hogy az őt ért megpróbáltatásokat nem volt képes egyedül feldolgozni, ezért pszichológus segítségét kérte.

„Nagyon érzékenyen reagálok ezekre a történésekre, megvisel. A pszichológusnál arra jöttem rá, hogy talán nagyon elkényeztetett életet éltem. Fuvolistaként 19 éves korom óta sikeres a karrierem, nagyon sok ember szeret, emellett egy rendkívül meleg családi közegben nőttem fel. Nem tudom igazából, miért, de valószínűleg ez a nagyon felfokozott és intenzív élet nem engedte, hogy odafigyeljek saját magamra és a párkapcsolataimra sem” – mondta a művésznő. „Talán ez az oka annak, hogy eddig mindig rossz férfiba szerettem bele. Számomra csakis a kémia számít, legalábbis az elején. Nem kell pénz, sem hírnév, semmi, csak szerelem legyen. A csalódásokat végül az hozza el, ha nem érzem, hogy fontos vagyok, hogy figyelnek rám. Egy bizonyos szint alá pedig nem megyek, ebben nem kötök kompromisszumot. Nem akarom az életemet ar­ra áldozni, hogy veszekedjünk, féltékeny­kedjünk.”

„Igyekszem lebeszélni a férfiakat magamról”

Horgas Eszter lelke a legutóbbi szakítása után még gyógyulófázisban van, de már most tudja, hogy hiába a csalódások, egyszer megint eljön a herceg fehér lovon, akivel olyan kémiája lesz, hogy nem fog tudni ellenállni neki.

„Most még ott tartok, hogy nemet mondok a megkeresésekre, amiből van egyébként bőven. Sokan írnak rám, hívnak kávézni, beszélgetni, de hogy őszinte legyek, igyekszem lebeszélni a férfia­kat magamról. Nem vagyok egyszerű eset, határozott elképzeléseim vannak, tényleg nem könnyű velem. Kivéve annak a valakinek, akit pont mellém rendelt a sors. Bármennyire is csalódott vagyok, a mai napig őt várom. Mert mégiscsak párban szép az élet. Nem?”





Ezeket olvastad már?
„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás