Napok óta kórházban kezelik a siklósi szeánsz egyik legfőbb elszenvedőjét. VV Anettet törött csontokkal találták meg az összejöveteltől távol. A Bors újabb részleteket tudott meg az egykori valóságshow-sztár állapotáról.

Anettet jelenleg egy pécsi kórházban kezelik – kezdte a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztosan bent kell majd maradnia a kórházban – nyilatkozta a Borsnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, meztelenül, öntudatlan állapotban bukkantak rá a ValóVilág egyik szereplőjére. A valóságshow-ból ismert nőre egy idős férfi talált rá, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Azonnal értesítette a helyi szerveket, akik a kiérkezésüket követően látták, hogy Anett öntudatlan állapotban fekszik, és súlyos sérüléseket szenvedett. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, és bordatörése is van. A sérülések pontos okát egyelőre homály fedi.

Az eddig napvilágot látott információk szerint többedmagával egy szeánszon vett részt, amelyen tudatmódosító hatású teakeveréket ivott.