RETRO RÁDIÓ

Így küzdött meg Muri Enikő az utóbbi időszak nehézségeivel





Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az elmúlt időszakról Muri Enikő, aki nem tagadja, a járvány-helyzet miatti koncertstop, valamint színházi munkáinak kényszerű felfüggesztése rendkívül megviselte. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.24.
karantén

Kemény időszakon van túl Muri Enikő, akit a legtöbb művészhez hasonlóan nem kímélt a járvány-időszak. Nemcsak a Sugarloaffal közös koncertjeinek, de a világot jelentő deszkáknak is búcsút kellett intenie egy időre a járvány miatt.

„A Sugarloaffal jubileumi, 25 éves koncertre készültünk, egy turnéval kiegészítve. Ez jövőre tolódik, hiszen az egészség védelme a legfontosabb. Több, mint 60 koncertünkről kellett a járvány miatt idén lemondanunk. Valamint számtalan színházi előadásom maradt el. Hangsúlyozom, az egészség az első, de ettől még nagyon fájt a kialakult helyzet” - mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki nehezen élte meg ezt az időszakot.

„Sok mélypontom volt, a bizonytalanság, a kilátástalanság miatt, de nem hagytam magam, mindig feljöttem a felszínre, nem maradtam a medence alján soha. Szerencsére jó a felismerő képességem, mikor már éreztem, hogy eljön egy ilyen pont, a bevett módszereim alkalmaztam. Veszek egy nagy levegőt, olyan zenéket hallgatok, amikre kisírhatom magam. Vagy megnézek egy sírós filmet, esetleg egy olyat, amelyben nálam rosszabb helyzetben lévők élethelyzete köszön vissza. A sírás nekem általában segít” – vallotta be Muri Enikő, akinek jó dolgokat is hozott a járvány első hulláma az életébe.

„Előjött a ’jó háziasszony’ énem. Nemcsak a lakás csillog, villog, de a gasztronómiába is betrollkodtam magamat. A sütés terén fejlődtem sokat, olyan Sacher-tortát tudok készíteni, hogy magam is meglepődtem. Emellett nyitottam egy füzetet a dalszövegeknek, amelyekből egyre többet írok. A karantén alatt klipet is forgattunk, amit nemsokára a közönség is láthat. Készülünk a koncertjeinkre és a színházba is visszatérek a szerepeimmel. Remélem már nem szól közbe a járvány” – mondta Szani Rolandnak, a Sláger Kult műsorvezetőjének Muri Enikő.





Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás