Meghan hercegné ugyan várandóssága és orvosai tanácsa miatt nem vehet részt Fülöp herceg temetésén, egy személyes ajándékkal mégis kivette a részét a búcsúztatásból. Ő és Harry herceg személyesen választották ki a koszorújukhoz a virágokat, többek között medvekörmöt, ami a herceg görög származására utal, és kék iringót, amely a királyi haditengerészetet szimbolizálta. Ezenkívül Meghan még egy kézzel írt, személyes búcsúlevelet is belefűzetett a koszorúba – írja a Metro.

 

Harry és Vilmos herceg nem nagyon néztek egymásra a szertartás közben, de ez inkább a szabályokkal magyarázható

Harry és Vilmos herceg nem nagyon néztek egymásra a szertartás közben, de ez inkább a szabályokkal magyarázható (Photo by HANNAH MCKAY / POOL / AFP)

Azt a hercegné nem hozta nyilvánosságra, mi áll a levélben, de annyit elárult: nagyon különleges, szoros kapcsolatot ápolt férje nagyapjával.

Meghannel ellentétben Harry herceg részt vesz a temetésen – közel egy év és több, botrányt kirobbantó nyilatkozat után most találkozott először a legtöbb családtagjával. Vilmossal együtt a harmadik sorban vonultak szeretett nagyapjuk koporsója mögött, de a szigorú szabályok miatt egymásra sem nézhettek, így nem tudni, elsimították-e már a vitáikat, vagy még mindig fagyos kettejük viszonya.