Alig egy hete derült ki, hogy az Ázsia Exp­­­res­sz második évadának győztes párosa elválik, máris egy csokornyi szaftos történet került napvilágra a „szürke hétköznapjaikról”, köszönhetően a házaspárnak – írja a Bors. A különválás hírét Horváth Gréta január he­tedikén jelentette be az Instagramon úgy, hogy akkor még nem írta le, pontosan mi történt kettejük között.

Az egykori álompár

Méltóságteljes viselkedés

„Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Azt, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez, amit elszenvedünk Filippel!” – tette közzé az influenszer, aki pár nappal később mégis olyan részleteket osztott meg a nagyközönséggel, amelyekre a legnagyobb jó szándékkal sem lehet azt írni, hogy méltóságteljes.
A szakítás után két nap sem kellett, és Meggyes Dávid bevallotta, hogy van valakije, ezért hagyta el a nevelt fiát és a feleségét. Másnap a Borsnak megszólalt a Dancing with the Stars profi táncosnője, Stana Alexandra, aki elmondta, hogy ő az, aki kapcsolatban van Dáviddal, de egyikük sem csalta meg az aktuális párját, amikor összejöttek.

Itt még minden rendben volt, látszólag

Esnek ki a csontvázak a szekrényből

Ezek után jött elő Horváth Gréta azzal a történettel, hogy több nő is jelentkezett nála, akik azt állítják, hogy Dávid a kapcsolatuk alatt nekik is csapta a szelet, szexuális tartalmú üzeneteket kaptak a férfitól. „Esnek ki a csontvázak a szekrényből” – írta a celeb, a követői pedig biztosak lehettek abban, hogy még sok csúnya dolog lát napvilágot Meggyessel összefüggésben.

Lángoló ruhák

A napokban lapunk újabb információk birtokába jutott, itt viszont Horváth Gréta a főszereplő. Úgy tudjuk, hogy a szakításkor, vagyis amikor Meggyes bejelentette, hogy elhagyja őt és a fiát, olyan balhé kerekedett, hogy végül Horváth Gréta felgyújtotta a férfi ruháit.
„A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik” – mesélte a Bors­nak egy, a családhoz közel álló informátor, majd így folytatta:
„Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak”.
A Bors Megpróbálta megszólaltatni a korábbi sztárpárt az ügyben, ám egyikük sem kívánt nyilatkozni.