Fordulóponthoz érkezett Weisz Fanni élete, ugyanis közös otthonba költöznek szerelmével, Bókay Gergővel. Igaz, még csak tavaly szeptember óta alkotnak hivatalosan is egy párt, de nem tartják korainak az összebútorozást. Sőt, már abban is megállapodtak, hogy milyen közös otthonban tudják elképzelni jövőjüket.

„Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük. Gerivel sokat beszélgetünk, ugyanúgy gondolkodunk az életről és a család fontosságáról, a bizalomról és az összetartozásról. Fontos volt, hogy tágas legyen, mert szeretem a nagy, világos tereket, és az is sokat számított, hogy hangulatos legyen a lakás” – árulta el Fanni a Blikknek.

Fotó: Instagram

„Jó, hogy Gergővel az ízlésünk is megegyezik, így nem is volt vita semmiben, mindketten fehér falakat akarunk, színes kiegészítőkkel. Ha cipekedni kell, akkor nekem csak egy dolgot szabad: kinyitni az ajtót. Geri egy pillanat alatt mindent elintéz, nincs számára lehetetlen. Csak a dobozok ki- és bepakolása lenne a feladatom, de még abba is besegít. A mi kapcsolatunkban a férfi a férfi, a nő pedig a nő” – jelentette ki Fanni, aki álmodni sem mert arról, hogy válása után ilyen hamar rátalál majd újra a boldogság.