RETRO RÁDIÓ

A bírósági gyötrelmeket is vállalja Hopp Csilla barátnője a neve tisztára mosásáért





Inkább vállalja a bírósági tortúrát, minthogy úgy kelljen élnie, hogy az ő lelkén szárad egy gyermek halála. P. Kármen ezért nem fogja elfogadni a felfüggesztett börtönbüntetést, amit az ügyészség kért rá gondatlanságból elkövetett emberölésért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.09.
tortúra

A Bors beszámolója szerint napokon belül bíróság elé áll az a fiatal nő, aki jelen volt annál a tragikus balesetnél, melyben L.L. Junior kisfia, Dávidka meghalt. 2019. augusztus 31-én a kisfiú kitépte a kezét a felnőtt fogásából, és átrohant az úton. A gyermeket egy arra szabályosan haladó autó elütötte, aminek következtében a kicsi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az édesanya barátnőjét, P. Kárment vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberöléssel, mert a rendőrség szerint ő fogta a kisfiú kezét.

A fiatal nő számára halmozottan nehéz ez a helyzet: a legjobb barátnője gyermekének halálát kérik rajta számon, idén februárban pedig édesanya lett. Kármennek napokon belül kell bíróság elé állnia, Ha ezen a tárgyaláson Kármen elfogadja az ügyészség vádját, a gondatlanságból elkövetett emberölést és az azért járó felfüggesztett büntetést, számára véget is ér a tortúra. Kisétál a bíróságról, és végre megpróbálhat továbblépni.

De a fiatal édesanya a hírek szerint harcba száll, s nem ismeri el a bűnösségét. Inkább végigcsinálja az akár még évekig elhúzódó tárgyalássorozatot, kockáztatva azt, hogy esetleg komolyabb büntetést is kaphat, mint hogy azzal a tudattal éljen élete végéig, hogy a gyermek halála szárad a lelkén.

Ebben az ügyben a vádemelés óta nem történt semmi – mondta a Bors megkeresésére dr. Drescher Ivor, Kármen ügyvédje. – Amit az ügyfelem a nyomozati szakban mondott, arról nem tudok nyilatkozni, arról azonban igen, hogy csak az számít majd, amit az előkészítő ülésen mond majd. Ott csak annyit kérdeznek majd, hogy bűnösnek vallja magát vagy sem. De hogy ott majd mit fog felelni Kármen, azzal kapcsolatban nem nyilatkozhatok még.

Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor szerint érthető, hogy miért nem fogja bűnösnek vallani magát P. Carmen.

Bár a felfüggesztettel azonnal kisétálhatna a bíróságról, nem csodálom, hogy nem akar úgy élni, hogy az egész világ úgy tekint rá, mint egy gyermekgyilkosra. Muszáj lesz kiállnia magáért.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás