RETRO RÁDIÓ

Hobóért aggódnak a rajongók, sorra mondja le a koncertjeit





Két héttel ezelőtt jelentették be, hogy betegség miatt elmarad Földes László Hobo egy vidéki József Attila-estje. A Bors kiszúrta, hogy a Kossuth-díjas bluesénekes azóta is sorra fújja le az előre meghirdetett előadásait. Pénteken és szombaton például a Nemzeti Színház színpadán, százak előtt lépett volna fel, mégis az utolsó pillanatban bejelentették: törlésre került a program.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.20.
aggodalom

A Bors megkereste a színházat, ahol megerősítették, valóban betegség miatt marad el Földes László Hobo estje, de többet nem kívánnak nyilatkozni a témában.

A rejtélyes betegség miatt sorozatosan elmaradó műsorok kapcsán több tucat rajongó kezdett aggódni Földes Lászlóért.

Rejtélyes betegséggel küzd a Kossuth-díjas bluesénekes.Teljes a hírzárlat Földes László állapotáról (Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet)

Mielőbbi jobbulást kívánok Hobónak, sajnos a mai ikladi Ady-előadása is elmaradt… – írta valaki, majd jött a következő üzenet: – Mielőbbi jobbulást és jó egészséget kívánok.

De vajon mi történhetett? Mindenhol csupán betegségre hivatkoznak, azonban további részleteket nem árultak el róla. A Bors elérte Hobo koncertszervezőjét, Szabó Attilát, aki röviden nyilatkozott a zenészlegenda állapotáról.

Nemrég beszéltem Földes Lászlóval, nincs kórházban. Mi is találkoztunk Ókovács Szilveszter nyilatkozatával, de nem Hobo az a rockikon, akire az igazgató utalt a Hír TV-ben – mondta röviden, magától felidézve azt, hogy Kóbor János kapcsán Ókovács egy nyilatkozatában elmondta: ő tud egy másik „ugyanolyan korú rock­ikonról” is, aki nem oltatta be magát, és most élet és halál között van. Hogy pontosan kiről van szó, azt nem árulta el.

A koncertszervező válasza szerint tehát nem Hobóról van szó. Azonban továbbra sem tudjuk, hogy mi lehet az a rejtélyes betegség, ami miatt az év hátralévő részére valószínűleg nem áll színpadra Földes László. A művésznek lapunk munkatársai is mielőbbi gyógyulást kívánnak.





Ezeket olvastad már?
Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás