RETRO RÁDIÓ

Hatalmas mellei és kihívó ruhája miatt majdnem leszállították a modellt





A huszonhat éves modell erősen dekoltált ruháját szeméremsértőnek találta a gép személyzete.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
repülő leopárd

Hogy a hölgy erőteljes nőiességét hogyan illethették kritikával az SWA munkatársai, nehezen lehet megérteni. Ha bármit is kritizálhattak volna, az a rajta lévő maszk, amely csupán száját takarta, orrnyílásait viszont szabadon hagyta – ezen azonban nem ütköztek meg a gép fedélzetén dolgozók, annál inkább a valóban extrém, ám szeméremsértőnek csak kevéssé mondható leopárdmintás ruhán.

Eve J Marie modell és édesanya a múlt héten Texasból Oklahomába igyekezett eljutni kisfiával az SWA egyik járatával, mikor felszállás előtt furcsa atrocitás érte. Az eset annál is bosszantóbb, hogy a modell rendszeresen ezen légitársaság szolgáltatásait veszi igénybe, és még hűségkártyával is rendelkezik. Ami pedig a legszomorúbb, hogy a nőt kisfia szeme és füle hallatára szégyenítették meg a légitársaság dolgozói.

A gépen senki nem védte meg az egyébként valóban igen nőies adottságokkal rendelkező anyát, egyedül az egyik légiutas-kísérő fogta pártját, és a megalázó helyzetet kezelendő pulóverét kölcsönadva igyekezett menteni a botrányossá fajuló helyzetet.

Eve végül – mivel más ruha nem is volt nála - dekoltázsát a kölcsönzött pulóverrel eltakarva volt kénytelen végigülni az utat.

– Azt gondolom, a repülőn utazó többi nő a ruhám alapján ítélt meg és a mellemet túl nagynak találta, de ezen nem tudok segíteni – mondta a Mirrornak a csinos modell.

A cég, miután a 26 éves Eve panaszt tett a diszkriminatív „eljárás” miatt, 100 dolláros kártérítést ítélt meg a modellnek, amit a cég által üzemeltetett gépekkel való utazásra használhat fel – már amennyiben a jövőben igénybe kívánja venni a nem túl barátságos légitársaság szolgáltatásait.





Ezeket olvastad már?
Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás