RETRO RÁDIÓ

Jó testvérekből ellenségek: Győzike és Gáspár Zsolti ezért áll harcban egymással





Korábban elválaszthatatlanok voltak, a Győzike Show idején összetartó testvéreknek ismerte meg a Gáspár fivéreket az ország. Ma már ellenségként tekintenek egymásra. 



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.18.
mint a brit királyi család

Az ellentét nagyjából az Ázsia Expressz 2 utáni időszakra datálódik, a produkció idején ugyanis a két család még jóban volt. Ez látszik abból is, hogy Zsolti és unokahúga, Evelin együtt vágott bele a tévés kalandba. A mókás nagybácsi azonban a reality után egyre keresettebb lett, egyre több felkérést kapott, és Demcsák Zsuzsa mellett végül a nagy sikerű Farm VIP műsorvezetője lett. Zsolti szerint bátyja, aki évtizedekig a család első számú showmanje, híressége volt, nem nézte jó szemmel öccse sikereit, és az irigység megrontotta a viszonyukat.

A testvérek már jó ideje nem is beszélnek egymással, legfeljebb újságok hasábjain üzengetnek. A napokban tovább fajult a családi viszály: Zsolti felgyújtotta a közös telkükön lévő nádast. Bea asszony és Győzike hazaérkezve halálra rémült, látva, hogy a lángok néhány méterre megközelítették a garázsukat. Az első ijedtség után videóra vették és nyilvánosságra is hozták a történteket. Bea elmondta, hogy tűzoltókat kellett hívni, s bár nem nevezte meg, egyértel­műen sógorát tette felelőssé a tűzért. Gáspár Zsolti – aki másnap reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában elismerte, hogy valóban ő gyújtotta a tüzet – a Borsnak részletesen beszámolt a történtekről.

„Győző féltékeny a szakmai sikereimre”

Zsolti nem haragszik Győzőre (Fotó: Knap Zoltán/Bors)

Ezt a nádast minden évben felgyújtjuk, ugyanis az ikergyerekeim allergiásak rá, csavarja az orrukat. Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé? – csattant fel Zsolti, aki értetlenül áll a botrány előtt, de sejti, milyen okok állnak mögötte. – Győző féltékeny a szakmai sikereimre, s hogy míg ő egy csatorna éjjeli műsorsávjában szerepel, amit a kutya sem néz, addig én az egyik legsikeresebb produkcióban lehettem műsorvezető Zsuzsika mellett. Egyszerűen le akar járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierem. Abban a műsorba is, amelyben szerepel, engem hívtak előbb, csak nem vállaltam, mert az én családom nem eladó. Képtelen mindezt feldolgozni.

Zsolti elmondta: az elmérgesedett viták ellenére is szereti a testvérét, és nem haragszik rá. Szerinte ugyanis Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg, és fordult ellene. A fiatalabb Gáspár fiún érződik, hogy kissé szégyelli a testvéri viszályt, de szerinte ez a legjobb családban is előfordulhat.

– Ott van például a királyi család: Vilmos és Harry jó testvérek voltak, együtt siratták az anyjukat, most meg hogy vannak… Már külön országban élnek. Azon is meg lehet botránkozni, nemcsak a Gáspár fivéreken, na! De én ugyan nem költözöm sehova. Miért tenném? Nekem nincs bajom, Győzőnek kellene végre megnyugodnia – szögezte le Zsolti.

Börtön járhat a gyújtogatásért Dr. Gerencsér András ügyvéd szerint a nádas felgyújtása miatt komoly bajba kerülhet Gáspár Zsolti, akinek a tűzoltók kivonulási díját is meg kell majd fizetnie. – Ez az eset jogilag a Btk. 322/1 paragrafusa szerint közveszély okozása. Nem teheti meg senki, hogy felgyújt egy nádast, és rábízza a természetre, hogy merre mennek a lángok, ez nagyon veszélyes – mondta a Bors megkeresésére a jogász. – Egyébként a saját nádasomat és erdőmet sem gyújthatom fel, a tulajdonjog nem terjed ki arra, hogy közveszélyt okozzak. Gáspár Zsolt tette bűncselekmény, ami 2–8 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható – tette hozzá dr. Gerencsér.

 





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás