RETRO RÁDIÓ

Gönczi Gábor nem tudja elképzelni, „milyen lehet egy kislány apukájának lenni” – ilyen egy őszinte vallomás





Gábor is bent lesz a szülőszobában, amikor kislánya világra jön. A tévés aggódna, ha kiderülne, hogy feleségét császározni kellene.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.01.
babavárás

Elkezdődött a visszaszámlálás a Gönczi családban: bő egy hónap múlva a karjukban tarthatják a kislányukat! A babaszoba elkészült, azonban a feladatok összetörlódtak – éppen az utolsó hetekre.

Pár hete még építési munkálatoktól volt hangos a családi fészek, szinte a teljes felső szintet átalakították, hogy mindenki kényelmesen elférjen. A Tények híradósa hirtelen lett nagycsaládos: Áron fiuk mellé nemsokára érkezik a hugica, ráadásul februárban egy golden retrieverrel is bővült a család!

„Azt hittem, csak lehozzuk a padlásról a babaágyat, de mire kettőt néztem, már egy teljes focicsapatnyi szakember vonult fel hirtelen nálunk a kőművestől a gipszkartonozóig” – mesélte nevetve Gábor, aki teljesen megbízik a felesége elképzeléseiben.

(Fotó: Metropol)

„Ildi rutinos! Nem mondja el az egészet, hogy azt higgyem, hogy csak följebb kell tenni egy polcot; végül kiderült, hogy az egész felső szintet átépítjük. Mindig belátom, hogy igaza van, mert sokszor bizonyította, hogy két lépéssel előttem jár a tervezésben. Mindig beadom a derekam, és azt mondom neki: »Drágám, csináljuk! Biztos jó lesz a végeredmény!« Tavaly a kertünket álmodta meg ilyen gyönyörűre. Reggel lejött a lépcsőn, és elmondta, hogyan szeretné átalakítani” – mosolygott a leendő kétgyermekes apuka, aki nagyon hálás, hogy a karanténban ennyire összekovácsolódtak. „Az együtt töltött minőségi idő abban is segített, hogy felkészítsék Áront a kishúga érkezésére” – mesélte a híradós.

Ildi pszichológusként aranyos taktikát eszelt ki arra, hogy hozzászoktassák Áront a testvér gondolatához

„Nem volt könnyű. Tudomásul vette ugyan, hogy anya pocakjában van egy baba, de attól nem tágított, hogy az csak fiú lehet” – mosolygott az édesanya. – „Kitaláltam neki egy mesét, hogy a csillagokból születnek a testvérek, akik megbeszélik egymás között a sorrendet; esténként mondogattam neki. Ezzel a meseterápiával elfogadta a húga gondolatát, de mindig hozzáteszi: „Anya, ne felejtsd el, hogy lesz még egy Vencel is!

Természetes szülést szeretnének

Szülésfelkészítő tanfolyamra jártunk, könyveket olvastam arról, hogy milyen apának lenni. Azóta megéltem az egészet, és most úgy érzem, mindent tudok. Azt viszont el sem tudom képzelni, milyen lehet egy kislány apukájának lenni. Korábban azt sem gondoltam, hogy egy kisfiú iránt lehet ilyen végtelen imádatot érezni. Mintha egy test lennénk Áronnal, elképesztő! Nem tudom, mi lesz ezután, most is teljesen a fellegekben járok! Én is szülési szabadságra megyek” – mesélte Gábor.

A babavárassal kapcsolatos részleteket és érzéseiket a ma megjelenő Hot! Magazinban árulták el a boldog szülők. Az exkluzív interjúból az is kiderült, hogy nemcsak Ildikó, de férje is szülési szabadságot fog kivenni. Gábor ugyanis mindenben támogatni szeretné szerelmét!





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás