RETRO RÁDIÓ

Gyerekkori álmát válthatta valóra Gelencsér Timi, nagyon szexi egyenruhába bújt





Az Exatlon Hungary gyönyörű műsorvezetőjének hatalmas álma vált valóra, örömét Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.27.
szexi egyenruha

Gelencsér Timit bizonyára már nagyon sokan képzelték el különböző egyenruhákban, de ezúttal egy nagyon különleges dresszbe bújt a modell.

Mindig nézegettem a stewardessek menő repteres képeit, és nem gondoltam volna, hogy egyszer én is fogok ilyet posztolni, ráadásul Dominikáról. Egy repülés erejéig kipróbálhattam milyen a légiutas-kísérők élete, ráadásul egy magángépen! Izgalmas volt megtapasztalni azt a foglalkozást, amire gyerekkoromban annyira vágytam! Na de vajon melyik csapat versenyzőit köszönthetem majd a fedélzeten?

Mint arról korábban beszámoltunk, pár napja Palik László és Gelencsér Timi több érdekes információt is megosztott a műsorral kapcsolatban, például hogy mi történik velük Dominikán.

Sok emberben felmerülhettek már azok a kérdések az Exatlon kapcsán, amelyekről lerántotta most a leplet a műsorvezető-páros, például hogy mi történik velük Dominikán, amikor éppen nem forog a kamera. Vagy hogy mivel tölti szabadidejét a gyönyörű Gelencsér Tímea.

„Ha éppen versenyt nem forgatunk, az élet akkor sem áll meg, ilyenkor készülnek realityfelvételek, online extra tartalmak és ezen túl is bőven akad tennivaló a műsor kapcsán. Nehéz leírni egy napomat, hiszen mindig minden változik, az Exatlon nemcsak a versenyzőknek, nekünk is a folyamatos alkalmazkodásról szól, egész nap azon dolgozunk – legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről, hogy a nézők izgalmas és szórakoztató műsort lássanak a képernyőn. Ami biztos, hogy minden nap sportolok, az nem maradhat el” – árulta el a Ripost számára Palik László. Hozzátette, folyamatos edzések és forgatások vannak, viszont egy szabályt mindenkinek be kell tartania, nem hagyhatják el a tábor, illetve a villa területét.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás