Gelencsér Timi tavaly megnyerte a Dancing with the Stars első évadát Hegyes Bercivel az oldalán. Az új évadban ugyan nem húz tánccipőt, de ismét szerephez jut a showműsorban, ugyanis Timi ebben az évadban a produkció háttérműsorának riportere, háziasszonya lesz.

A csinos modell már alig várja, hogy kipróbálja magát új feladatkörében – írja a Ripost.

Fotó: TV2

Nagyon örülök az új feladatomnak, nagyon várom a szombat estét. Arra vágytam, hogy kapjak újabb lehetőséget, tanulhassak, lépdelhessek szép lassan a műsorvezetés felé, így nagyon örülök, hogy ez megadatott. Szeretem a kihívásokat, izgatott vagyok a feladat miatt, elég sokrétű a dolog, a forgatásoktól kezdve az élő bejelentkezésekig.

Izgalmas megmutatni egy ekkora produkció hátterét, hogy hogyan készül a stáb egy-egy adásra. Engem mindig is nagyon foglalkoztattak az ilyen kulissza mögötti érdekességek, mindent megmutatunk, amit eddig nem láthattak a nézők, kezdve a technikai háttérről a versenyzők felkészülésén keresztül mindenről lerántjuk a leplet. Emellett pedig minden héten más vendégek érkeznek majd és elmondják a véleményüket a produkciókról, a zsűri pontozásáról, izgalmas lesz, hogy élőben követjük az eseményeket. A nézők ráadásul tudnak reagálni, kérdezni, a reklámszünetekben pedig a páholyban leszek a versenyzőkkel, tehát elég komplex feladat vár rám” – mondta Gelencsér Timi, aki rengeteget tréningezett a TV2 szakembereinek segítségével, annak pedig különösen örül, hogy egy segítőkész, támogató stábbal dolgozhat együtt.

A Dancing with the Stars háttérműsorát, a Dancefloor-t az élő adás előtt pár órával a TV2 Playen keresztül lehet majd követni, ahonnan Timi kis riportokkal és kulisszatitkokkal jelentkezik. Az élő show alatt pedig élőben szintén a TV2 Play-en jelentkezik a Dirty Dancing Live, ahol minden héten sztárvendégekkel kommentálják a showban látottakat.