Bomba formában vannak a Gáspár család női tagjai. A Story magazin fotózásán mutatták be, hogy ha az ember nagyon szeretné, akkor igen is lehetséges az a bizonyos „bikinialak”.

Volt olyan időszak, amikor senki nem tudta volna elképzelni, hogy Gáspár Virág, Gáspár Bea és Gáspár Evelin bevállaljon egy címlapfotózást. Persze nem is véletlen, hogy büszkék az alakjukra, hiszen összesen több, mint 100 kilogrammot fogytak és bebizonyították, hogy lehet dögös anya-lányai képet készíteni.

Az elképesztő fogyásaik

  • Bea egy gyomorszűkítő műtétnek köszönhetően 20 kilogrammot fogyott.
  • Virág összesen 30 kilótól szabadult meg.
  • Evelin nem szokta magát mérni, így ő csak tippelni tudja, hogy kamaszkora óta kb 40-50 kilóval lett könnyebb.

„Ha őszinte akarok lenni, nekem fürdőruhára vetkőzni sosem okozott gondot, akárhány kiló is voltam. Én csakis magammal foglalkozom – kívánom, hogy tegye más is ezt! Persze ha már strandszezon, nem kérdés, hogy most jobb, kényelmesebb a bőrömben lenni, de ez értem van, nem másokért” – mesélte el Bea a fotózáson, akinek állításával Virág nem egészen értett egyet.

Ő túlsúlyos kamaszként magabiztosabban hordott fürdőruhát, de most állítása szerint zavarja őt, hogy utána fordulnak a férfiak.

Evelin élvezi a munkája gyümölcsét és nagyon szereti, hogy fogyott, még akkor is, ha sokan emiatt bántják őt.

“Sokak szerint átestem a ló túloldalára – legutóbb már azért is megszóltak, hogy tangás bikini van rajtam, de én büszke vagyok a testemre, sok munkám van benne. Szóval nem érdekel, ki mit mond„ – mesélte el Evelin a Story magazinnak.