RETRO RÁDIÓ

Freddie az apaság örömeiről és nehézségeiről mesélt





Új videóklipet mutatott be A Dal 2016-os győztese, Fehérvári Gábor Alfréd, de az idei évi mégsem új dala, hanem a január 26-án született kislánya, Léna miatt a legemlékezetesebb számára. Az énekes elmesélte a Borsnak, hogyan telt családjukban az első egy év.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.23.
apai örömök

A karácsony a családról szól, és minden embernek a szerettei a legfontosabbak. Szüleink, barátaink nélkül ez az ünnep is olyan lenne, mint egy átlagos hétköznap reggel. Freddie számára ez az egész év a családról szólt. Az énekes a Borsnak kifejtette, hogyan várták a kis Léna Hangát.

Felborul a sorrend

A párom várandóssága alatt azt tapasztaltuk, hogy az idő teljesen le­lassul – kezdte a lapnak Freddie. – Az embernek lesz ideje megnézni egy filmet, egy sorozatot. Van időnk elmerülni a várakozásban és egymásban. Felkészülünk arra az időszakra, amikor már nem csak ketten leszünk. Bármennyire is rákészülünk mi, férfiak arra, hogy ott leszünk és segítünk a párunknak, rá kell jönnünk, hogy borzasztóan tehetetlenek vagyunk. Aztán megszületik a kis csoda és onnantól kezdve az első három hónap nagyon nehéz. Át kell szoktatnunk magunkat arra, hogy a gyermekünk nem a legfontosabb dolog, hanem talán az egyetlen fontos dolog az életünkben. Az előzetesen felállított sorrend pillanatok alatt felborul, és a kislány kerül előtérbe – tette hozzá az énekes, aki azt is elmesélte, mi hiányzik az „előző” életéből.

Nem hiányzik az éjszakázás

Hiányzik a szabadidőm. Nyilvánvalóan szinte minden időnket a gyerekünkre fordítjuk és így elveszik az az énidő, amire szükségünk van. Sajnos a család többi tagja nagyon messze él, és emiatt nem igen tudunk az ő segítségükre számítani. Bébiszitter sosem került szóba, mert nem tűnik számunkra természetesnek. Sosem voltam az a tipikus éjszakába járós ember, és mindig is többet ért számomra egy jó ebéd, amit a barátaimmal eltölthetek, mint egy korsó sör a nagyvárosi éjszakában. Így szerencsére ez nem hiányzik. Amire nagyon igyekszem figyelni, hogy a zenére mindig maradjon szabadidőm. Ez az egyik legfontosabb dolog az életemben. Igyekszem a maximumot nyújtani és megfelelni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy végighallgat – mesélte az énekes.

Gyermekkori önmagával is találkozik Győrben

Sebtapasz címmel jelent meg Fehérvári Gábor Alfréd legújabb dala. A több mint egy év kihagyás után publikált új zenéhez egy különleges videóklipet is készített A Dal 2016 győztese és azóta műsorvezetője. Freddie szeretné, ha a Sebtapasz legalább akkora támasza lenne a közönségnek, mint amilyen gyógyírt neki jelentett a zene élete legnehezebb pillanataiban.





Ezeket olvastad már?
Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás