RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő képsorok: Fluor Tomi teljesen szétcsapta magát





A nyilvánosságra hozott képek alapján csak elképzelni lehet, hogy pontosan mi történt annak a belvárosi luxuslakásnak a tetőteraszán, ahol Fluor Tamás, Istenes Bence és Csobot Adél bu­liztak a barátaikkal. Annyi bi­zonyos, elszabadult a pokol. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.20.
Durva buli

Meghökkentő fotó kering vasárnap éjszaka óta az interneten. A képen szereplő személy Fluor Tomi, aki a fotók tanúsága szerint Istenes Bencéékkel rendezett vasárnap este egy vad bulit egy menő tetőteraszon, Budapest belvárosában. A társaság sütögetéssel és poharazgatással ütötte el az időt, míg a grillezésben nem voltak túl profik – mert dőlt a sűrű füst a sütőből. A nyilvánosságra hozott fotókon azt látni, hogy Fluor Tomi durván elengedte a gyeplőt, egy piros selyemingben fetreng a földön csukott szemmel, beint a fotót készítőnek, közben vihog. Azt nem tudni, hogy szimplán csak jókedve volt, vagy italt is fogyasztott, minden­esetre tagadhatatlanul jól érezte magát. Ezzel persze nem is lenne semmi baj, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kiengedje a gőzt, azonban ha ivott, az már aggodalomra adhat okot, hiszen az énekes évekkel ezelőtt maga vallott arról, hogy gondjai voltak: pánikbetegséggel és alkoholproblémákkal küzdött. Erről akkoriban nem beszélt, mostanában azonban több fórumon is kitárulkozott – írja a Bors.

Félmeztelenül, furcsa állapotban fetrengett a földön Fluor Tomi – Fotó: Instagram

Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retró zene, stage divingoltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. (...) Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam. Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy, és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké – mesélte idén tavasszal Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként. Tamás ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is. A mélyponton végül elment egy pszichológushoz, ez segített neki.

Istenes Bence is a vendégek között volt – Fotó: Instagram

Csak remélni lehet, hogy Tamás sorsa nem kanyarodik vissza oda, ahonnan tíz éve elindult, hiszen nagy utat tett meg onnan. Legyőzte a pánikrohamokat, kerülte a féktelen tivornyákat. Az első lépés, amit megtehet annak érdekében, hogy ne aggódjanak érte a rajongói, hogy nem oszt meg magáról olyan fotókat, melyek azt sejtetik, hogy megint elengedte a gyeplőt.

Fotó: Instagram

Az énekes igyekszik megnyugtatni mindenkit, hogy nem lesz baj.

A Covid után végre kiszabadultunk, még nem tudok betelni a szabadsággal, azzal, hogy a barátaimmal lehetek – mondta a Bors megkeresésére Fluor Tomi. – Vasárnap este kiengedtük a gőzt, istenien éreztük magunkat, Hip Hop Boyzt és Captain Jacket hallgattunk, buliztunk. Annyira még nem jöttem bele egyébként, hogy ne aludjak el éjfélkor, de megígérem, hogy edzem magam.





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás