Vagány paripaként szántotta fel tegnap este a színpadot Cseh Laci a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorban. A szupershowban az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszót rejtette a jelmez, így a közönség egy vadonatúj oldaláról ismerhette meg őt.

Fotó: TV2

– Sikerült teljesen titokban tartanom, egyedül a feleségem, Dia tudta, hogy én leszek a ló. Nagyon jó időben voltak a próbák, így a sporttársaimnak se tűnt fel, mikor mentem felkészülni. Jártam énektanárhoz, ami elképesztően vicces volt, mert sose énekeltem korábban, de szerettem volna már kipróbálni. Nagyon furcsa hangok jöttek ki belőle, én is meglepődtem – mesélte Laci, akinek az egyensúlyozás volt a szuperképessége a showműsorban.

Fotó: TV2

– Az úszáshoz kell az erőnlét, és olyan gyakorlatokat is végzünk, amitől kiválót egyensúlyérzékem van. A produkció alatt se jött rosszul ez az adottságom, ugyanis a jelmezből nem láttam ki. A bezártságot se szeretem, ami egy plusz nehézség volt számomra. Vegyes érzéseim vannak a kiesésemmel kapcsolatban. Egyrészt a sport miatt bennem van a küzdőszellem, hogy a legjobbat hozzam és a csúcsra jussak. Másrészt viszont így is elképesztő buli volt ez nekem és remélem a nézőknek is -tette hozzá Laci.