Ezt nem gondoltad volna! Ezért lett elege Kim Kardashiannak Kanye Westből





Az álompár házassága az utolsókat rúgja, mi pedig utánajártunk, melyek lehettek a legfőbb okai annak, hogy idáig fajult a helyzet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.10.
Kim Kardashian le is út fel is út sztárválás

Kim Kardashian és Kanye West már hónapok óta külön élnek, és nem tervezik, hogy újra összeköltöznek. A pártól mostanában elég hangos volt a sajtó, így a rajongók nincsenek meglepve, hogy lassan végleg szétmegy a két híresség.

Kanye West indulása az elnöki választáson

Kim egyáltalán nem „rappeset” az örömtől, hogy férje indult az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásán. Sok családi titokra derült ugyanis fény, amik nyilván kihatottak kettejük kapcsolatára. A legmeredekebb lépése talán az volt Kanye Westnek, amikor nyilvánosan elmondta, hogy North lányuk születése előtt feleségével fontolóra vették az abortuszt. Azért abban van némi irónia, ahogy ez az erős testalkatú rapper golyóálló mellényben sírva mondja, hogy „Majdnem megöltük a lányunkat”. Ebben a pillanatban talán nem sokan lettünk volna Kanye West felesége vagy lánya.

Fotó: Getty Images

Az anyósát Kim Dzsongunhoz hasonlította

Valljuk be az anyós viccekből a mi nemzetünk is kifogyhatatlan, erre kiváló példa, hogy a balesetileg legveszélyesebb ülést, ami a vezetőülés mellett található, mi csak „anyósülésnek” hívunk. Azt azért viszont kijelenthetjük, hogy viccnek is rossz bármelyik családtagunkat egy erős kezű diktátorhoz hasonlítani, akinek nevéhez több ember tisztázatlan eltűnése köthető. Kanye West felesége anyját, Kris Jennert csak simán Kris Dzsongunnak hívta.

Még a cuki posztok is baljósak voltak

Kim 30. szülinapjára kapott egy képeslapot, melyen ez állt: „Te vagy az angyalom, az ördögöm, a mennyem és a poklom”. Nem hiszem, hogy sokan erre a szerelmi vallomásra várunk, élesen kihallható ugyanis ahogy a rapper feleségét látja, hol szereti, hol gyűlöli, ha ezt egy tágabb dimenzióba helyezzük, ilyen egy tipikus „se veled, se nélküled” kapcsolat. A sorok később felbukkantak egy számban is, ami Kanye West egyik legsikeresebb albumáról van, erről posztolt 6 hete Kim, egy ilyen cuki képpel közvetetten utalva a dalszövegre.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

A karantént ők is nehezen bírták

Igaz nekik egy Los Angeles-i luxus villában kellett megbirkózniuk a bezártsággal, így könnyen el tudtak különülni, ennek ellenére ekkor éleződött ki a szétválás gondolatai is.

 





Ezeket olvastad már?
„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás