Különleges, már-már megfejthetetlen kapcsolat van a két népszerű fiatal között. Azóta is többször álltak a szétválás küszöbén, mégis mindig visszataláltak egymáshoz. Ezt hívják sorsszerű találkozásnak?

Mindössze 18 éves volt Adél, amikor az X-Faktor forgatásán bimbózó románc alakult ki közte és az akkor műsorvezetőként dolgozó Bence között. A műsor vége előtt két héttel vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. Hamarosan össze is költöztek, de egy év után szakítás lett a vége a parázs vitákkal tűzdelt „se veled se nélküled” szerelemnek. Szakítottak, majd egy évvel később – mindenki meglepetésére – újra egymásra találtak.

„Amikor újra összejöttünk, azt mondtam, hogy ezt nem akarom. Előtte egy csomó olyan pillanatot, ami a miénk kellett volna, hogy legyen, egy fotós is megörökített. Ma már nem adom ki ezeket a pillanatokat, soha nem tudnám elképzelni, hogy az esküvőnkön ott legyen a sajtó” – mondta őszintén Bence a hot!-nak adott mélyinterjúban.

Bence jó apa akar lenni

Bence jó apa akar lenni (Fotó: Nemzeti Sport)

„Most vagyunk a legtávolabb egymástól”

Gyönyörű családot alkotnak az 5 éves Nátánnal és a lassan 3 éves Ádinnal, mégis a mai napig éreznek bizonytalanságot a kapcsolatukban. Friderikusznak őszintén meséltek arról, hogy sokszor érezték úgy, hogy vége van.

„A nyolc év alatt megtanultuk, hogy annyira érezzük és értjük egymást… azt is érezzük, mikor távolodunk… most vagyunk a legtávolabb egymástól… mintha máshol lennénk. Nagyon sokat kell tanítanunk egymásnak” – mondta Bence, Adél pedig hozzátette, hogy amikor jó, akkor különlegesen jó együtt.

Ha kíváncsi vagy, hogy az álompár tagjai fontosnak tartják-e az esküvőt, mit gondolnak a hűségről és megcsalásról, illetve hogyan tudtak újra és újra egymásra találni, vedd meg a HOT! magazin holnap megjelenő számát!