RETRO RÁDIÓ

Ezek voltak a legnagyobb sztáresküvők idén - Fotók!





Számos magyar híresség fogadott idén örök hűséget szerelmének, hogy egy életen át egymás társai lehessenek jóban és rosszban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.30.
esküvő

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Az Ázsia Expressz 2 győztesei februárban, mindössze 25 fő előtt fogadtak egymásnak örök hűséget, miután Dávid a műsorban megkérte szerelme kezét.

A násznép a szertartás után az ifjú párral kedvenc olasz éttermükben ünnepelte az eseményt egy nyugis vacsora keretében. Nádai Anikó meglepetése pedig két cigányzenész volt, így a vendégek a finom vacsora után felszabadultan ropták és fakadtak dalra.

Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa és Krishan

A műsorvezető és indiai szerelme, Krishan 2019 tavaszán a TV2 Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg, és néhány hét alatt a helyi szokásoknak megfelelően egy hotelszobában össze is kötötték életüket. A pár ezután Magyarországon kezdte meg közös életét, és azonnal szervezni kezdték hivatalos esküvőjüket. Bár nagy menyegzőre készültek, a vírus miatt végül szűkkörű, titkos ceremónián keltek egybe a veresegyházi polgármesteri hivatalban, amelyen csak a két tanú - a menyasszony testvére és barátnője - lehetett jelen. A biztonsági intézkedések miatt Zsuzsa gyerekei is az ajtó előtt várakoztak, Krishan családja pedig online követte a szertartást.

A házaspár úgy tervezi, hogy az elmaradt lakodalmat a családtagokkal és barátokkal egy nagyszabású kerti összejövetelen pótolják majd.

fotó: Metropol/Szabolcs László

Stohl András és Vica

Az 53 éves színész és 19 évvel fiatalabb szerelme júliusban Domony-völgyben mondta ki a boldogító igent. Bár 120 fős esküvőre készültek, a járvány miatt mindössze 50-en voltak jelen a nagy napon, köztük Stohl gyermekei, első felesége, Éva, 90 éves édesanyja, és fogadott apja, Bodrogi Gyula színművész. Kollégái közül László Zsolt, Fehér Tibor, Hevér Gábor, Szikszai Rémusz, Schmied Zoltán és Alföldi Róbert is a vendégek között mulatott.

Ada és Máté

A műsorvezető nagyon aggódott, hogy a vírus miatt meg tudják- e tartani az esküvőt, amire végül augusztusban kerülhetett sor . Bár Ada ikerfiai és fiatalabb párja, Máté egy ideje Németországban élnek, a nagy eseményt Magyarországra szervezték.

A házasokat azóta újabb öröm érte, nemsokára megszületik első közös gyermekük.

Kefir és Mariann

A V-tech 41 éves frontembere és párja 2013 óta alkotnak egy párt, idén májusban pedig eljegyezték egymást. Az esküvővel már nem vártak ennyit, augusztus 31-én egybekeltek. A pár a szabad ég alatt, polgári szertartáson és a Bazilikában Isten színe előtt is megesküdött. Az ceremóniák után egy hatalmas bulival ünnepelt a násznép, ahol felléptek Nyári Károly és lányai, Kis Grófo, és ráadásul még Kefir is dalra fakadt.

Mariann annyira izgult, hogy minden tökéletes legyen, hogy a nagy napon egy falatot sem bírt enni, és alkoholt is csak akkor fogyasztott, mikor koccintottak a pezsgővel.

Hódi Pamela és Bence

Pamela és focista szerelme már régóta tervezgették a nagy napot, igazi nagy, vidéki lagzira vágytak. A tavaszi karantén azonban az ő kapcsolatukat is megviselte, pár hétre szét is mentek. Ezek után mindenkit meglepett, mikor az influenszer novemberben bejelentette, hogy férjhez ment és várandós.

A baba érkezése miatt néhány hét alatt megszervezték az esküvőt, amit végül szűk körben tartottak. A lagzi egyben egy babaváró buli is volt, ahol a pár és a vendégek is megtudták, Pamela kislányt hord a szíve alatt.

Fotó : Ripost




Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás