RETRO RÁDIÓ

„Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre…” – drámai fejlemény, Berki Krisztián elköltözött otthonról





Fordulóponthoz érkezett Berki Krisztián és felesége kapcsolata. A Borshoz eljutott információk szerint az egykori Fradi-vezér napok óta egy belvárosi szállodában húzza meg magát. A lap utánajárt, és sikerült lencsevégre kapni, amint a kora reggeli órákban kislányával távozik a hotelből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.11.
exluzív

Berki Krisztián és Mazsi decemberben jelentette be, kapcsolatuk mélypontra került, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy meg tudják menteni a házasságukat. Az egykori Fradi-vezér a napokban a Borsnak elárulta, tavaly november óta külső segítséget is kértek, párterápiára járnak. A laphoz eljutott információk szerint arra lehet következtetni, hiába próbálkoztak, egyelőre nem sikerült a köztük lévő feszültséget oldani, ugyanis Berkinek napok óta egy belvárosi szálloda nyújt otthont.

Fotó: Bors

Békén kell hagynunk egymást Mazsival”

Az izomcelebet sikerült lencsevégre kapni, amikor a hotelből lép ki nyolcéves kislányával, majd taxiba ülnek és sietve távoznak. A Bors feltételezése szerint Krisztián iskolába vihette gyermekét. A lap ennek kapcsán kereste meg Berkit, aki a várt reakció helyett higgadtan reagált, amikor „szembesítették” a fotósorozattal. Kiderült, napokkal ezelőtt költözött a szállodába, bizonytalan időre.

Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre… Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6–9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal – mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek –, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén kell tudnunk hagyni egymást Mazsival – mindkettőnk érdekében.

Pamela mindent megértett”

Bár otthon baj van, ebből próbálja kihagyni elsőszülött gyermekét. A fotók tanulsága szerint az apás napokat is a hotelban tölti kislányával.

Amikor eljöttem szállodába, azonnal jeleztem ezt az elsőszülött lányom édesanyjának is. Pamelával megbeszéltem, hogy Natikával ideiglenesen egy szállodában töltjük el a közös időt, amit megértett és nagyon köszönöm neki – mondta a lap érdeklődésére Berki, arra azonban, hogy a közeljövőben visszatér-e feleségéhez és közös kislányukhoz, kitérő választ adott.

Ha megfelelőképpen tudjuk felvázolni a jövőképünket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan – fűzte hozzá.

A szakértő válaszolt

A Bors megkereste Roboz Zsókát, a házaspár terapeutáját, aki elárulta, Mazsinak és Berkinek időre van szüksége ahhoz, hogy döntsenek a kapcsolatukról.

Ez egy átmeneti állapot, és hogy Krisztián elhagyta a közös otthont, nem jelenti azt, hogy feladták a küzdelmet a kapcsolatuk tekintetében. Bárki eljuthat egy olyan pontig, amikor már minden fáj, és szinte a kérdést is támadásnak vesszük, ennél a szakasznál viszont rendkívül nehéz továbblépni. Néha az lehet a megoldás, ha egy pár kicsit eltávolodik egymástól, ezzel elkerülve a folyamatos konfliktusokat. A felek át tudják gondolni, merre tart a kapcsolatuk, mi az, ami értékként megőrizhető belőle, és mi az, amit el kell tudni engedni. A szüneteltetésnek azonban van egy csapdája, ha ezt az időt egyikük arra használja, hogy továbblépjen, és nyit egy újabb kapcsolat felé, az már nem egészséges helyzet. Krisztiánnak most arra van szüksége, hogy engedjék lenyugodni, Mazsinak pedig arra, hogy végiggondolja az életét, hogy együtt vagy külön jobb-e neki. A gyerekek szempontjából az a fontos, ha nem látnak otthon feszültséget – mondta.





Ezeket olvastad már?
A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás