RETRO RÁDIÓ

Friss szerelem teheti boldoggá a jóképű versenyző Valentin-napját





Összezárva küzdenek hetekig az Exatlon versenyzői, nem csoda, ha új szerelmek szövődnek...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.11.
exatlon

Heteken, hónapokon keresztül küzdenek összezárva, a világtól elvágva az Exatlon versenyzői a mesés Dominikán a műsor fődíjáért. Már maga az egzotikus sziget is szerelem után kiált, de az összezártság, a távolság a családtól, a felfokozott lelkiállapot is felerősíti a versenyzőkben a szeretet, az összetartozás utáni vágyat.

A TV2 nagy sikerű műsorában ráadásul kisportolt, csinos férfiak és nők harcolnak együtt a közös cél érdekében, többen köztük szinglik, nem csoda, ha előtérbe kerülnek a gyengéd érzelmek. Nem lehetett nem észre venni, hogy a Kihívók magas szépfiúja, Kővári Viktor rendre milyen csillogó szemmel nézi Buzás Dorottyát a futam közben. A keddi karibi partin is kereste az alkalmat, hogy a csinos pénzügyi tanácsadó közelében legyen, a vacsorán is direkt vele szemben ült le - idézte fel a műsor izgalmas pillanatait a Bors.

Később Herczeg-Kis Bálintnak bevallotta: Dóri elrabolta a szívét, pont az ideálja, sportos alkat, aki emellett jószívű és jólelkű is. Viktor még nem vállalta fel az érzéseit Dóri előtt, bár azt mondja, ha tetszik neki egy lány, akkor kezdeményező és felvállalja az érzéseit. A kérdés csupán már csak az, hogy a hősszerelmes mikor mondja el az érzéseit, akinek ez lesz az első Valentin-napja, amikor nincs párja.

„Nagyon tetszik a személyisége, amilyen ő maga, ahogy a pályán viselkedik, meg azon kívül. Lelkileg is passzol, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, ő áll hozzám itt a legközelebb. Mindig is tetszettek a mosolygós, spor­tos lányok” – vallotta be a jóképű irodavezető, aki arról is őszintén beszélt, hogy milyen egy kapcsolatban. „Hogyha van barátnőm, akkor nagyon szeretek vele ébredni reggelente, szeretek mellé befeküdni elalváshoz… Illetve, hogyha bármilyen programot szeretnék csinálni, elmenni túrázni vagy fallabdázni vagy akár beülni egy étterembe akkor mindent szeretnék a párommal csinálni. És gyakorlatilag az a fajta vagyok, aki bezárkózok egy buborékba párkapcsolaton belül, és a párom a mindenem” – derült ki a Tények Plusz adásából. Az biztos, Dorka négy éve szingli, és saját bevallása szerint nem mindig veszi a jeleket, ha tetszik valakinek.

„Ameddig nem találok egy olyan személyt magam mellé, akit úgymond alkalmasnak érzek vagy a megfelelő társnak érzem. Addig in­kább nem alakítok ki olyan személyekkel párkapcsolatot, akikkel tudom, hogy egy-két hónapig maximum, ha működhetne bármi is. Úgyhogy ez okból vagyok jelenleg is egyedülálló.”





Ezeket olvastad már?
Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás