Mint arról korábban beszámoltunk, a kétszeres Oscar-díjra jelölt színész a Father Stu című film kedvéért eddig tíz kilót szedett fel magára, de azt tervezi, hogy még ugyanennyit hízik. Eddigi átalakulását Instagram-oldalán is megmutatta követőinek.

Wahlberg szervezete elképesztő terhelésnek van most kitéve, amihez egy külön séf asszisztál, aki összeállítja számára a „hízó étrendet”. Most tart a 6 hetes hízókúra felénél, ám amint vége a projektnek, azonnal elkezd majd fogyni.

A folyamatot korábban még úgy képzelte el, hogy egész nap csirkefalatokat és sört fogyaszt, de a személyes séfje, Lawrence Duran elmondta, hogy nem pont erről van szó.

Nyolc étkezéssel sikerül neki bevinnie ezt a rengeteg kalóriát, mégpedig így:

  1. Hajnali 3-kor eszik 4 tojást, ez az előreggeli.
  2. Előreggeli után gyúr, majd gyúrás után eszik 8 tojást, 6 szelet bacont, egy csészényi főtt rizst, két evőkanál olívaolajat, illetve elfogyaszt egy fehérjeturmixot.
  3. Három órával később darált marhahúst vagy pulykahúst eszik, általában húspogácsa formájában, vagy fasírtként, hozzá megint egy csészényi rizst.
  4. Három órára rá jön egy fél sült csirke, még egy csészényi rizs, egy csészényi főtt spenót, illetve egy csészényi főtt cékla.
  5. Három órával később vagy egy 20 dekás borjúszeletet vagy sertésszeletet eszik, aztán hozzá egy feleakkora lazacot, megint egy adag rizst, olívaolajat és céklát.
  6. Utána egy szép szelet sztéket, 20 deka halat és egy rakat zöldséget hozzá.
  7. Rögtön lefekvés előtt pedig le kell tolnia egy turmixot, amiben van zabpehely, almaszósz, lekvár, mandulavaj és melasz.

A szakács szerint a színésznek pár hét kell majd, hogy ledobja a felesleget – írta meg a Telex.