RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő fotók Emilióról, így néz ki az énekes





Tina és Emilio lassan egy éve vágott bele az életmódváltásba. Bár együtt több tízkilónyit leadtak már, az álomsúlyhoz még 10 kiló mínusz hátra van. Tina és Emilio úgy érzik, a véghajrá a legnehezebb, ezért most visszatértek a konditermi edzéshez is. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.25.
Egészséges életmód

Önmegtartóztató hónapok vannak Tina és Emilio mögött, akik az utóbbi időben mindent megtesznek azért, hogy súlyfeleslegüktől megszabaduljanak. Bár a páros több tízkilónyi súlyfeleslegnek intett búcsút, még mindig nem érték el a vágyott álomsúlyt. Így most visszatértek a heti rendszeres, konditermi edzéshez is, hogy formájukat tökéletesítsék.

Tina és Emilio lassan egy éve vágott bele az életmódváltásba (Fotó: )

„Már 30 kiló mínusznál járok, de látom, hogy van még 10 kg, amit mindenképp szeretnék leadni. Szeretnék tónusosabb, formásabb lenni. Nyolc hónapig zárva volt a kedvenc konditermünk, azonban most eljött az ideje a visszatérésnek. A rendszeres konditermi edzés nagy segítségünkre lesz abban, hogy az utolsó 10 kg lemenjen” – mondta a Drága családomban Tina, aki akkor sem veszíti el a lendületét, amikor néhány követő épp az új formája miatt kritizálja.

Emilio úgy érzi, a véghajrá a legnehezebb, ezért most visszatért a konditermi edzéshez is (Fotó: )

„Amikor kövér voltam, az volt a baj. Most, hogy lefogytam néhányaknak meg ez nem tetszik. Volt, aki azt írta, hogy így öregebbnek látszom. Más szerint beteges kinézetem lett, megviselt vagyok. Igyekszem ezeket a piszkálódó kommenteket figyelmen kívül hagyni. Pláne, hogy most érzem magamat a legjobban a bőrömben. Az utolsó 10 kg-ot is azért szeretném csak leadni, hogy formásabb, izmosabb legyek. Most ezen dolgozom” – tette hozzá a családanya, akinek férje szintén azon munkálkodik, hogy izmosabb legyen. „Évekkel ezelőtt inkább csak néztem a sportot. Mostanra viszont megváltozott a helyzet, megszerettem mozogni, alig vártam, hogy újra kondizhassak. Ahogy a terem újra nyitott, be voltam sózva, hogy jöjjünk már! Jöhetnek a súlyok, a hasprés, a mozgás, szeretném magam végre kipattintani. LL Cool J mikor lefogyott olyan fotósorozatot készíttetett magáról, hogy minden kidolgozott izma látszott. Valami hasonló a vágyam nekem is, csak ahhoz még gyúrnom kell egy kicsit” – mondta viccelődve Emilio.

Jöhetnek a súlyok, a hasprés, a mozgás, szeretném magam végre kipattintani – mondta az énekes (Fotó: )

 





Ezeket olvastad már?
Tökéletesen feszül a bikini Salma Hayek hatalmas mellein

Tökéletesen feszül a bikini Salma Hayek hatalmas mellein

Dévényi Tibor kitálalt Szécsi Pál és Domján Edit évtizedek óta titkolt esküvőjének részleteiről

Dévényi Tibor kitálalt Szécsi Pál és Domján Edit évtizedek óta titkolt esküvőjének részleteiről

Falatnyi melltartóban táncol Sabrina, a 80-as évek olasz kebelcsodája – Videó

Falatnyi melltartóban táncol Sabrina, a 80-as évek olasz kebelcsodája – Videó

Váratlan bejelentés: véget ért Alekosz szinglikorszaka

Váratlan bejelentés: véget ért Alekosz szinglikorszaka

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás