RETRO RÁDIÓ

Elképesztő, mivel vádolják a koronás sztárokat!





Több magyar sztár is tudatta a nyilvánossággal a napokban, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, ám hiába minden figyelmeztetés, a fanatikus vírustagadók azzal vádolják Gáspár Lacit, Hódi Pamelát és Vajna Tímeát, hogy pénzért hazudják a betegséget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.09.
hajmeresztő kommentek

Az elmúlt néhány napban Gáspár Laciról, Hódi Pameláról és Vajna Timiről derült ki, hogy megtámadta szervezetüket a COVID-19. Sztárjaink különböző tünetekkel küszködnek, sőt, Laci és Pamela gyerekeik miatt is joggal aggódnak, ám nem elég, hogy családjukat és egészségüket féltik, néhány fanatikus vírustagadó egyenesen azzal vádolja őket, hogy pénzért hazudják a nyilvánosságnak: elkapták a koronavírust.

Vajna Timi: Durva, erőteljes tüneteim voltak

Fotó: Ripost

Andy Vajna özvegye már túl van a veszélyes két héten, ám úgy döntött, továbbra sem mozdul ki a házból a biztonság kedvéért.

– Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is. Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt – mondta Vajna Timi a Borsnak.

Gáspár Laci: Egyszerű ember vagyok, aki félti a családját

Fotó: Ripost

Gáspár Lacinak szerencsére nem voltak súlyos tünetei, ám mindenkit arra int, vegye komolyan a betegséget.

– Szerencsére kevés tünetem van, a reggeli fejfájástól eltekintve a leggyanúsabb az volt, hogy egyáltalán nem éreztem illatokat – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában az énekes, aki már ebben a videóban üzent a vírustagadóknak. – Sokat hallottam, hogy nem veszik komolyan a vírus veszélyeit és hogy itt a második hullám, ennek kapcsán csak annyit szeretnék mondani, hogy nem vagyok politikus, csak egy egyszerű ember, aki félti a családját.

Hódi Pamela: Nem gondolom, hogy szégyenkezni kéne emiatt

Fotó : Ripost

Pamela először azt észlelte, hogy orrhangja lett, majd hirtelen nem érezte az illatokat.

„Sziasztok, szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem, mégis elkaptam a koronavírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt, úgyhogy úgy döntöttem, inkább leírom, én hogy élem meg! (…) Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami nekem soha nincs. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre, hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! (…) Gondolj bele! Elmehetsz moziba, szülinapi buliba, külföldre, rendezvényre, bárhova maszk nélkül! Vajon a moziban aki melletted ül idegen fog szólni neked, hogy nem érzi a popcorn ízét? Nem fog szólni, mert talán nem is tudja, hogy vírusos vagy nem érdekli. Így máris két plusz fertőzött lehet csak azért, mert az idegen nem fog előre szólni, hogy lehet elkapod tőle és nyilván mozi után sem fog felkeresni, hogy közölje, vírusos…” - írta Instagram posztjában.

Ilyen kommentek érkeztek a vírustagadóktól

(A kommenteket változtatás nélkül közöljük)

Fotó: Facebook

Gáspár Lacinak írták:

„Te is eladtad magad!! Ennyit rólad!”

„Lacikám mennyit kaptál ezért a hantáért?? Miért hazudsz? Van az a pénz ugye??? Szégyeld magad!!!”

„Szerintem te is tisztába vagy vele hogy a teszt amit végeztek rajtad, az hamis eredményeket produkál elég gyakran es betegnek sem nézzél ki. Úgy hogy ne tedd a kamu covid áldozatott, mint a többi sztár focista, elnökök, énekesek, film színészek stb. Amúgy szegyeld magad hogy te is be által azoknak a soraiba akik meg akarják fellemlíteni az embereket. Gondolom nem ingyen teszed.”

„Ez már túlzás, bisztos hogy szép összeget kapott ö is”

Vajna Timinek érkezett:

„Vajon mennyit fizethet az állam azért, hogy valaki koronásnak nevezze magát?”

„Mennyit kaptál érte te veréb, hogy ezt hazudd mert már nem tudnak bepalizni minket most a hírességeken keresztül próbálnak??Ez az év vicce „

„Mennyi ZSÉT kap ezért a szereplésért”

„Most hirtelen minden celeb elkapta milyen erdekes...”

„Érdekes, a celebek fogékonyabbak a vírusra....! Ki lesz a következő?”

„Mi van már megint szerepelni akar”

„Ez már tényleg kamu!!”

Hódi Pamela kapta:

„Tuti nem ingyen kapta el!”

„Ezt hívják fizetett hirdetésnek”

„Komolyan? Most hirtelen minden "celeb" koronás?”

„Nevetségesek. Kíváncsi lennék mennyit kaptak ezért a szerepért, úgylátszik a pénzért mindent megtesznek a nagy gazdag celebek”

 





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás