Egyre inkább úgy tűnik, kibékíthetetlenné vált Horváth Tomi és édesapja kapcsolata.

A családi marakodás már évek óta tart, és nagyon úgy néz ki, az énekes nem akar békülni.

Elfordítja a fejét a fiam, ha meglát” – mondta a Blikknek kérdésünkre szomorúan sóhajtva Horváth János, aki korábban azt mondta, azért haragudott meg a családtagjaira a fia, mert jóban maradtak korábbi barátnőjével. Apaként bízott abban, hogy esetleg az elmúlt hónapok az egész világ számára is rettenetesen nehéz időszaka alatt enyhül a viszály közöttük.

Teljesen összetört a neki hátat fordító Horváth Tamás miatt Horváth János „Dagi”. (Fotó: TV2)

„Sajnos nem így történt, sőt, rosszabb is lett a kapcsolatunk. Legutóbb három-négy hónappal ezelőtt próbáltam hívni, de fel sem vette a telefont. Pedig csak szerettem volna figyelmeztetni, mint ahogyan az egy apa kötelessége, hogy szerintem nagyon rossz irányba indult el. Az állandó harc mindenkivel, hogy még a korábbi kenyéradó gazdájának, a TV2-nek is nekiment, nagyon nem jó. Azt látom, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét, és azt annak ellenére sem kívánom neki, ha soha többé nem áll szóba velem” – jelentette ki János, hozzátéve: az fáj neki leginkább, hogy fia a testvéreivel sem áll szóba.

Az elkeseredett apa a lapnak azt is elmondta, hogy Tomi a benzinkúton dolgozó húgával is csak akkor beszél, ha nincs vele a felesége.