RETRO RÁDIÓ

Dráma: L.L. Junior exének a tragédia helyszínén kell újra felidéznie gyermeke halálát





A nyomozók a rapper volt feleségét, Hopp Csillát kérhetik segítségül, hogy segítsen rekonstruálni a tragédiát, amikor kisfiukat halálra gázolta egy autó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.17.
tragédia baleset L.L. Junior gázolás

Újra szembesülhet a szörnyű tragédiával L.L Junior és volt felesége Hopp Csilla, ha a nyomozás érdekei úgy kívánják – számolt be róla a Blikk. A népszerű rapper és egykori párjának gyermekét Dávidkát, még tavaly nyáron gázolták halálra Zuglóban, miután kiszaladt az úttestre. Most a baleset rekonstruálása miatt kérheti a rendőrség Csilla segítségét, akinek így újra át kell élnie a szörnyű napot.

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról” – mondta a Blikknek Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor, majd hozzátette: „A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni.

LL Junior / YouTube

 

Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges”.

A jogi képviselő azt is elárulta, ügyfele jobban van, már sokkal erősebb, pánikroham nélkül tudott vallomást tenni, de néha még most is előtör belőle a fájdalom, ami teljesen érthető. Próbál kitartani, és szépen lassan megerősödni.

Mint az már májusban kiderült, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt két gyanúsítottat hallgatott ki: az egyikük Csilla, a másik pedig a barátnője, aki szintén ott volt a kisfiú halálakor. Dávidka az édesanyja mellől szaladt ki az útra, a testvéréhez akart átérni, aki a szemben lévő járdán várta családját, ám egy szabályosan közlekedő autós elgázolta. Hiába küzdöttek több órán át a mentők az életéért, nem sikerült megmenteni.





Ezeket olvastad már?
"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás