Még mindig az első alkalomra vár Dénes Viktor. A jóképű színész természetesen csak a TV2 képernyőjén, a Dr. Balaton című sorozatban várja az első hölgyet, akit meghódíthatna, ugyanis a valóságban boldog házasságban él Horányi Juli énekesnővel. A sorozat esetlen és a csajozással hadilábon álló bogárszakértő Fülöpjét alakító színész a Metropolnak elárulta, hogy ha felnőttként nem is, de kiskamaszként ő is került kellemetlen helyzetbe egy lány miatt.

„Tizenkét éves lehettem, amikor új lány jött az osztályunkba. Ő volt a legszebb lány az évfolyamban, és talán mondanom sem kell, hogy minden fiú odáig volt érte, én is. De még kiskölykök voltunk, és szemtől-szemben nem mertük bevallani neki az érzéseinket, ezért végül közösen írtunk neki egy szerelmes levelet. Nagy reményekkel juttattuk el hozzá, a várt öröm azonban elmaradt… Mindannyiunkat kikosarazott. Szerencsére nem tört össze a szívünk, jót nevettünk rajta a srácokkal!” – emlékezett vissza mosolyogva az Operettszínház sztárja.

Viktor élvezte a forgatást, de a járvány alatt sem szomorkodott; munka szerencsére volt bőven, csupán a közönséggel való találkozást hiányolta.

„Én egy nagyon szerencsés ember vagyok, mert az első hullámban pihenhettem, a színházbezárások idején pedig végig próbálhattam, így nem szakadtam el a színháztól. A közönséggel való találkozás hiányzott, de a hivatásom végzésében gyakorlatilag nem volt szünet. Augusztus elejéig egybefüggenek a feladataim, folyamatosan próbálok, dolgozom. Hétvégén fellépek a Budavári Palotakoncerten, majd a Hegedűs a háztetőnben játszom. Utána viszont egy kis időre elvonulok a világ elől, de hogy hova, az legyen az én titkom” – fogalmazott a színész.

Dénes Viktor esetlen férfit alakít

Dénes Viktor esetlen férfit alakít
(Fotó: TV2)