Bár közel két hét telt el azóta, hogy Dobrády Ákos apa lett, a zenész mégis még most is meghatódik, ha visszagondol arra a pillanatra, amikor először a kezébe fogta kisfiát, Bendét. A meghitt pillanatról csak a Borsban mesélt.

„Nem akartam semmiről sem lemaradniˮ

„Sok szép élményben volt már részem, de a tegnapi csodát nem lehet szavakba önteni, ezt valóban át kell élni” – osztotta meg az örömét a rajongóival Dobrády Ákos, egy nappal azután, hogy megszületett a kisfia. Bár a TNT frontembere nem szívesen beszél a magánéletéről, Ákos a Borssal kivételt tett és mesélt arról, hogyan zajlott kisfia, Bende Mór születése.

Dobrády Bende Mór (Fotó: Bors)

„Apás szülés volt, így az első pillanattól kezdve ott voltam a párom mellett. Nem akartam semmiről sem lemaradniˮ – kezdte lapunknak Ákos.

Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény, és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van!” – mesélte boldogan Ákos, aki a Bors napilap szombati számában és a borsonline.hu-n további exkluzív részleteket árul el arról, hogyan zajlott a szülés, sőt kiderül az is, az elmúlt időszakban hogyan tanult bele az apaszerepbe.