RETRO RÁDIÓ

Összetört Laky Zsuzsi férje, jól ismerte a dunakeszi mészárlás áldozatait





Sokkot kapott Dietz Gusztáv, Laky Zsuzsi férje, aki jól ismerte a dunakeszi tragédia áldozatait, O. Melindát és kisfiát, Maxit. Kiderült, hogy gyilkosuk. B. Zoltán már közel 20 éve megkapta a fegyvertartási engedélyt sportvadászatra, azóta fegyvert is tartott otthon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.16.
dráma

Napok óta a Dunakeszin történt szörnyű tragédiától hangos a sajtó és a közvélemény, a borzalmas gyilkosság ugyanis mindenkit megrázott, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Először Szebeni István reagált a véres családirtásra egy érzelmes bejegyzésben, aki elárulta: ismerte az áldozatot. Nem sokkal később kiderült, nemcsak ő, hanem Laky Zsuzsi férje, a ketrecharcos Dietz Gusztáv is közelről ismerte a meggyilkolt családanyát.

A Bors megkereste Gusztit, aki teljesen összeomlott a történtektől.

Azóta ismertem őket, amióta Gödön, a Homokszigeten Melinda váratlanul odalépett hozzám, hogy készítsünk egy közös fotót. Utána derült ki, hogy az unokanővérem egyik nagyon jó barátnője, őt akarta meglepni a szelfivel – mesélte szomorúan Guszti. – A fiával, a kis Maximiliennel is találkoztam, emiatt még szörnyűbb átélnem, ami történt. Borzasztó. Mostanában egyébként is elég sok körülöttem a tragédia. Rengeteg indulat van bennem a téma kapcsán – tette hozzá a férfi, aki maga is kétgyermekes családapa.

45 percig egyvégtében szóltak a szirénák

A volt MMA-s feleségével együtt hallotta a szirénákat, és sejtette, hogy szörnyűség történt: – Na­gyon megviselt a tragédia! Há­romnegyed órán át hallottuk a szirénázó mentőket, rendőröket, a feleségem, Zsuzsi mondta is, hogy itt valami nagyon nagy baj van, de nem gondoltam volna, hogy személyes érintettségem lesz a tragédiában. Rettenetes. Nem akarok senkinek semmi szörnyűséget kívánni, de remélem, van lélekvándorlás, és a gyilkos meg fog bűnhődni. Én nem tudom, hogyan tudom majd feldolgozni a történteket – mondta. Képtelen megérteni azokat, akik nőket vagy gyerekeket bántanak: – Egész egyszerűen nem tudom azokat az embereket jól kezelni, akik nőket, gyerekeket bántanak. Szívem szerint egy küzdősportedzést szerveznék nekik, hogy megtanulják, kivel erőszakoskodhatnak, és kivel nem – szögezte le Gusztáv.

Egy puskája volt

Mint azt a Bors megtudta, Melinda a tragédia előtt járt ügyvédnél, hogy megbeszéljék a férje elleni távoltartási végzés részleteit, szerdán kellett volna visszamennie a szakemberhez. Oda azonban sajnos már nem jutott el, a rendőrséghez nem tudta beadni a kérést: – A rendőrségre bántalmazásról, fenyegetésről, bármi nemű atrocitásról, bejelentés vagy feljelentés sem a sértettől, sem pedig mástól nem érkezett hatóságunkhoz. Ahogyan korábban nem, a tragédia napján sem. A férfival szemben távoltartás nem volt elrendelve – mondta a Bors kérdésére Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Elmondta, hogy a férfi egyébként 19 éve rendelkezett sportvadászat céljára kiadott érvényes lőfegyvertartási engedéllyel: – A férfi egy darab sörétes va­dászlőfegyverrel rendelkezett, amit 19 évvel ezelőtt vásárolt.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás