RETRO RÁDIÓ

Demcsák Zsuzsa kockahasat villantott, rajongói pedig a férjét hiányolják – Videó!





Demcsák Zsuzsa a gyerekeivel ment nyaralni, és miközben erről mesélt, szóba sem került, hogy vajon eközben hol volt a férje. Ez azért érdekes, mert az elmúlt időszakban említést sem tesz róla. és mintha a vele készült interjúkban mindenki kínosan kerülné ezt a témát vele kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.16.
kérdés

Demcsák Zsuzsa a TV2 Mokka adásában mesélt arról, milyen fantasztikus egy hetet töltött el a Kanári-szigeteken gyerekivel, akik már nem is annyira gyerekek. A műsorvezető elmondta, hogy nagyon tartalmas volt minden perc, amit velük tölthetett, sokkal mélyebb beszélgetéseik voltak a baráti kapcsolataikról, szerelmeikről, mint otthon, amikor nincs igazán idejük elmélyülni ezekben a témákban.

A műsorvezetőről rengeteg képet csinált a lánya, és Demcsák Zsuzsa mindegyiken nagyon szexi, megvillantja tökéletes alakját, az egyiken jól kivehető a kockás hasa. Pachmann Péternek fenn is akadt a szeme, amikor meglátta és megjegyezte: „eközben megjelent itt egy fotó, ami, hogy mondjam…, olyan… izgalmas!” – mondta.

Indiai férjéről már régóta mélyen hallgat

Miközben Demcsák Zsuzsa szemmel láthatóan kirobbanó formában van és kiegyensúlyozottnak tűnik, egyre többen találgatják, hogy az elmúlt időszakban miért nem kerül szóba sehol a férje. Mint azt a Ripost is megírta, Demcsák Zsuzsa és Krishan régen mutatkoztak együtt nyilvánosan.

Utoljára idén februárban jelentek meg a TV2 Mokkájában, ahol Krishan tradicionális indiai ételeket készített élő adásban, azóta azonban sem Zsuzsa, sem pedig ő nem osztottak meg közös képeket a közösségi felületeiken. A műsorvezető utoljára tavaly december 5-én posztolt olyan fényképet, amin a férje is szerepelt, míg Krishan november elején jelentkezett utoljára hasonló tartalommal.

Rajongóik úgy vélik, valami gond lehet közöttük, de minden bizonnyal úgy döntöttek, hogy inkább hallgatásba burkolóznak és nem teregetik ki a magánéletüket. Ez persze azt is jelenti talán, hogy ha valami végzetes és visszafordíthatatlan konfliktus vagy döntés született, azt talán tudatták volna követőikkel és barátaikkal.

 





Ezeket olvastad már?
Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás