RETRO RÁDIÓ

Árpa Attila saját magának akar megfelelni, Kamarás Iván az édesanyjának szeretne bizonyítani - Indul a Dancing with the Stars





Második évadával folytatódik a TV2 sikerműsora, a Dancing with the Stars. Az ismert versenyzők elmondták, miért vállalták a kihívást.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.07.16.
Dancing with the stars

A TV2 lenyűgöző produkciójában táncparkettre lépnek népszerű színészek, műsorvezetők, hírességek. Ismerd meg az összeállításunkban a Dancing with the Stars új évadának szereplőit!

Árpa Attila és Stana Alexandra

A színész boldogan mondott igent a műsorra, főleg, mert bizonyítani szeretné, hogy egy számára teljesen idegen területen is megállja a helyét. „Elég sok műsorban szerepeltem már, mindig volt valaki, akinek szerettem volna megfelelni. Ebben a műsorban egy embernek szeretnék megfelelni, ő a legkritikusabb és leggonoszabb ember az életemben. Ez én vagyok” - fogalmazott Árpa.

Partnere, Stana Alexandra nagy reményeket fűz a második évadhoz, mert sok közös tulajdonságot fedezett fel kettejük között. „Tele vagyok tervekkel, ez egy tüzes évad lesz!”

Dancing with the Stars: Árpa Attila és Stana Alexandra jó párost alkotnak (Fotó: Metropol/MK)

Cooky és felesége, Szécsi Debóra

A rádiós és felesége egy párként lépnek színpadra a műsorban is, céljuk nem kisebb, minthogy a döntőbe jussanak. „Most tarolni fogok. A kedvesem lesz a táncpartnerem, ami nem biztos, hogy mindig pozitív dolog, mert ő nagyon maximalista. Szórakoztatni akarunk, és a döntőig menetelni” - mondta el Cooky, aki a feleségével hozzátette, a verseny ideje alatt reggel hattól éjfélig gyakorolnak majd.

Cooky és a felesége, Szécsi Debóra a döntőig szeretnének jutni (Fotó: Metropol/MK)

Demcsák Zsuzsa és Suti András

A Farm VIP műsorvezetője kalandként tekint a feladatra. „A gyeplő Andris kezében van, ő irányít majd, nem próbálok meg majd okoskodni, csak tanulni” - mondta el Zsuzsa, aki a partnerével rögtön megtalálta a közös hangot. „Amikor beálltunk táncolni, egy nagy kő zuhant le a szívemről, mert megtapasztaltam, hogy tud táncolni is” - fogalmazott András.

Dancing with the Stars: Demcsák Zsuzsa és Suti András hamar megtalálták a közös hangot (Fotó: Metropol/MK)

Hevesi Kriszta és Baranya Dávid

A szexuálpszichológus régi vágya teljesült, a versenyt élete legnagyobb megmérettetésének tartja. Úgy érzi, táncpartnerével minden rendben lesz. „Hatalmas nagy hullámhegyeken és -völgyeken át jó párost fogunk alkotni érzelmileg. A mi közös nyelvünk a tánc lesz” - fogalmazott Kriszta, akivel a partnere is egyetért. „Amikor Kriszta belépett az ajtón, kellett pár másodperc, hogy magamhoz térjek az örömből” - mondta el Dávid.

Hevesi Kriszta és Baranyai Dávid (Fotó: Metropol/MK)

Metzker Viki és Márki Norbert

A dj úgy érzi, nem rossz táncos, ráadásul gyorsan tanul és bevállalós is. „Nem is tudom, melyikünk akarja majd jobban megnyerni a versenyt, ebből biztos lesz sok vita. Nagyon rajta leszek az ügyön, hogy nyerjünk” - mosolygott Viki. „Viki győzni szeretne, és kihozni a maximumot magából. A célom, hogy minél tovább jussunk” - monda Márki Norbert.

Metzker Viki és Márki Norbert nyerni szeretnének (Fotó: Metropol/MK)

Tóth Andi és Andrei Mangra

Az énekesnő célja volt, hogy felkérjék a műsorra, így amikor ez megtörtént, teljesült az álma. „Egy trendi zenére tök jól táncolok, a többire kíváncsi vagyok, a nőies táncoktól, mint a keringő, tartok. Azt pedig sejtettem, hogy Andrei lesz a partnerem” - mondta Andi. Andrei is örült az énekesnőnek. „Olyan érzés volt, mintha száz éve ismernénk egymást!”

Dancing with the Stars: Tóth Andi remélte, hogy Andrei Mangra lesz a partnere (Fotó: Metropol/MK)

Kamarás Iván és Mikes Anna

A színész az édesanyjának szeretne bizonyítani, hiszen Uhrik Teodóra tehetséges táncművész, ráadásul Iván nevelőapja is ezt a hivatást űzi. „A táncosok a showbiznisz legkevésbé elismert figurái, ezért is szeretném megmutatni mindenkinek, mennyire menő dolog táncolni!” - mondta el Iván. Partnere, Anna lefagyott, amikor megtudta, hogy a színésszel kell táncolnia. „Először megijedtem, de rájöttem, hogy nem a nulláról indulunk, hiszen ő is művész és eredménycentrikus ember.”

Kamarás Iván és Mikes Anna mindketten céltudatosak (Fotó: Metropol/MK)

Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna

Zozo először nem hitte volna, hogy neki való ez a feladat, de végül beadta a derekát. „Nem vagyok bulizós típus, szóval ismeretlen számomra ez a világ. Így lesz izgalmas!” - mondta el az Exatlon sztárja. Partnere, Ramóna szerint ki tudják majd küszöbölni az esetleges problémákat. „Nagyon örültem neki, titkon őt reméltem. Hasonló személyiségek vagyunk, passzolunk egymáshoz.”

Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna (Fotó: Metropol/MK)

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna

Kinizsi Ottó egy gyönyörű virágcsokorral várta az első találkozáson Zsuzsannát. „Örültem neki, nagyon kedves gesztus volt. Szimpatikus volt első látásra” - mondta el Zsuzsanna. Ottó mindig vágyott arra, hogy megtanuljon táncolni. „A tánc feloldotta a kezdeti blokkot, Zsuzsanna nagyon jó kisugárzású lány!” - fogalmazott Ottó.

Kinizsi Ottó virággal várta Szőke Zsuzsannát (Fotó: Metropol/MK)

Kozma Dominik és Lissák Laura

A világ-és Európa-bajnok úszó sportnak tekinti a táncot, ezért is örült a felkérésnek.

„Végre lesz betekintésem abba, milyen a tánc, és arra is kíváncsi vagyok, hogyan tudom majd hasznosítani az úszás során szerzett fizikumomat a táncolásnál” - mondta el Dominik, aki tökéletesen elégedett a parnerével. Akárcsak Laura.

„Az előző évadban is egy olimpikont vettem a szárnyaim alá, Tóth Dávid személyében. Ez újra egy jó kihívás, kíváncsi vagyok, milyen lesz a közös munka!” - fogalmazott Laura.

Lissák Laura ismét sportolót vesz a szárnyai alá Kozma Dominik személyében (Fotó: tv2)

Nagy Réka és Hegyes Bertalan

Réka és Berci pont azt remélték, hogy egymást kapják partnerüknek. Réka titkon arra vágyik, hogy tangót táncolhasson. „Minden táncban igyekszem majd megtalálni a kihívást és az örömöt, és nem akarok Bercinek csalódást okozni” - mondta el Réka.

Nagy Réka és Hegyes Bertalan (Fotó: Metropol/MK)

„Az első pillanatban, amikor megláttam Rékát, örültem, hogy egy ilyen csinos és szép hölggyel táncolhatok. Szuper lesz a közös munka!” - mondta Berci.





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás