RETRO RÁDIÓ

Most már minden csak a közönségen múlik: hétvégén kiderül kik nyerik a TV2 show-műsorait





Hétvégén véget ér a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek! is. A TV2 sikerműsoraiban hétről hétre izgulhattak a nézők a kedvencükért, hamarosan pedig kiderül, ki a legjobb táncos pár és ki a legjobb ifjú énekes Magyarországon.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.11.19.
izgalmas

Szombat este Tóth Andi Andrei Mangrával, Árpa Attila Stana Alexandrával, Kamarás Iván Mikes Annával, míg Kinizsi Ottó Szőke Zsuzsannával táncol a nézők kegyeiért a Dancing with the Stars döntőjében. Hogy ki nyeri a műsort, arra csak a nézők közösségi oldalakon írt hozzászólásai alapján lehet tippelni, hiszen a mezőny nagyon erős, négy rendkívül tehetséges és nagy munkabírású párról van szó. A nézők kommentjei szerint a legtöbben Tóth Andiéknak drukkolnak, de nagy rajongótáborral rendelkezik az Árpa Attila–Stana Alexandra páros is.

Tóth Andiék után a nézők leginkább Árpa Attilának és Stana Alexandrának drukkolnak Fotó: Metropol/MK

Az biztos, hogy a döntőben már csak a nézőkön múlik, ki örülhet majd a győzelemnek, a Gabriela Spanickal kiegészült zsűri csak véleményezi a látottakat. Erre az estére egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok; valamint a második évad slágerével, a Táncolj még!-gel színpadra lép Wolf Kati és Vastag Csaba is.

Óriási tehetségek a Sztárban sztár leszek! színpadán

Vasárnap a Sztárban Sztár leszek!-ben is véget ér a nagy utazás, és hetek óta tartó izgalmak és szuperprodukciók után kiderül, ki lesz a második évad győztese. A döntőben öt tehetség, Szakács Szilvi, Pál-Baláž Karmen, Hadas Alfréd, Gábor Márkó és Csiszár István csap össze a végső győzelemért.

A zsűri csak véleményezhet a Sztárban sztár leszek!-ben is, a közönség mondja ki a végső szót Fotó: Bors

A versenyzők egy egyéni produkcióval és egy sztárduettel küzdenek a nézők szavazataiért, Szakács Szilvi Rácz Gergővel, Pál-Baláž Karmen Takács Nikolasszal, Hadas Alfréd Király Viktorral, Csiszár István Miklósa Erikával, Gábor Márkó pedig Radics Gigivel lép majd színpadra.

A győztes kilétére itt is csak tippelni lehet, hiszen mindenkinek megvan a maga rajongótábora, ám az elvitathatatlan, hogy Gábor Márkó igazi közönségkedvenc. A fiatal énekes teljesítménye elképesztő, a nézők és a zsűri szavazatai alapján már négy adást megnyert.

A mesterek a Dancing with the Starshoz hasonlóan itt is csupán már csak véleményezhetnek, nem pontozhatnak. A nyolcadik élő show-ba két különleges produkcióval a széria korábban kiesett énekesei is visszatérnek.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás