Már hetek óta betegeskedik Damu Roland, legalábbis erről árulkodnak a legutóbbi posztjai, melyeket a Facebook-oldalán osztott meg. A börtönviselt színész bár azt nem árulta el, mi a baja, arról viszont többször is beszámolt, hogy kórházi vizsgálatokra jár, és még minimum egyhetes kényszerpihenő vár rá. Mivel már hetek óta nem tud így dolgozni, ezért most a rajongóihoz fordult, akiktől pénzt kér a lakhatására és a gyógyszereire.

„Sajnos lassabban és nehezebben gyógyulok, mint gondoltam. Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg. Sajnos most csak pénzre van szükségem, hogy a lakhatásom és a gyógyszereim kiváltása ne okozzon gondot. Nem volt könnyű megírni ezt a posztot, de most a muszáj nagy úr” – osztotta meg Damu a kérését, sőt ígéretet tett azoknak is, akik utalnak a számlájára.

„Amennyiben most segítesz rajtam, ígérem, hogy gyógyulásom után elmegyek hozzád akár születésnapodon, akár névnapodon köszönteni téged vagy kedves szeretteidet” – tette hozzá a posztjához Damu.

 

Fotó: TV2