RETRO RÁDIÓ

„Ne folytatódjon ez a mocskolódás” – Damu Roland hamvai felett vitatkozik a család





Unokatestvére nem tűri tovább, hogy hazugságok lengjék körbe a színész  emlékét. A Borsnak felháborodva mondta el, miért egyre botrányosabb a temetés.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.15.
gyász

December 27-ére virradó éjjel, koronavírus következtében, 47 évesen hunyt el Damu Roland. Lassan három hét telt el, a színész viszont még mindig nincs eltemetve. Úgy tűnik, ahogy az élete is botrányos volt, a halála utáni hetek is azzá váltak. A Jóban Rosszban egykori szereplőjének unokatestvére, Tóth Zita a Borsnak elárulta, a búcsúztató időpontját még nem tudják.

A temetés ügyeit elintéztünk. Az időpontban egyelőre nem értünk egyet édesanyámmal, de az már biztos, hogy nem tudok Angliából hazautazni. Amint tehetem, megyek, majd a temetőben elbúcsúzom tőle – kezdte Zita, aki tisztázni szeretné a sok hazugságot, amivel nap mint nap találkozik.

El fogjuk árulni, mikor lehet elbúcsúzni tőle, de továbbra is tiszteletben tartva Roland kérését, hogy a szülei ne legyenek jelen. Teljesen ledöbbentem, amikor azt olvastam Roli állítólagos barátja, Zsolt rendezi a temetés ügyeit. Sem ő, sem más még csak meg sem kérdezte, tudnak-e segíteni. Ki tudtuk fizetni az egészet. Már a temetkezési vállalatnak átadtam a fényképeket, és tárgyalunk egy zenésszel, aki részt vesz a búcsúztatón – árulta el Zita, akit leginkább Roland édesapjának, Damu Rudolfnak a nyilatkozata háborít fel, aki úgy érzi, kijátszották és megfosztották attól, hogy szülőként eltemethesse elhunyt gyermekét.

Rolandnak nem volt semmije

Nem igaz, hogy látogatták a kórházban. Rolandot bekerülése után végig mélyaltatásban tartották. Egyetlen kapcsolattartó volt az intézménnyel, az édesanyám (Éva néni, Roland édesapjának a testvére, akire fogadott anyjaként tekintett – a szerk.). Még ő sem mehetett be, csak telefonon tájékoztatták az állapotáról. Most mindenki hirtelen jó barátja lett, jó apja, anyja, amíg élt, rá sem nyitották az ajtót. Falnak tudnék menni, semmi nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy milliókat kapott kölcsön. Nem volt neki semmije, csak a két órája és egy gitárja, no meg a problémái – fűzte hozzá Zita, aki már csak egyetlen dolgot szeretne.

Már elhamvasztották

Az a vágyunk, hogy ne folytatódjon ez a mocskolódás. Mindegy, hogy milyen volt, mit hibázott, mert már megvédeni sem tudja magát – jelentette ki a Borsnak.

Míg korábban arról volt szó, hogy a színész végakarata szerint nyitott koporsóban kísérik utolsó útjára, végül kívánsága nem teljesülhet.

Elhamvasztották Rolandot, hamvait pedig a temetés pillanatáig a temetkezési vállalat őrzi – zárta a beszélgetést.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás