Curtis egyre jobban odafigyel magára, amiről most részletesen nyilatkozott. Az Újpest egykori labdarúgója, Széki Attila sosem titkolta, hogy tisztában van a hibáival és próbál rajtuk változtatni.

Curtis életében nagy fordulat volt, amikor kisfia, Domi megszületett. Igazi szerető apukává vált, akire nagyon jó hatással volt, hogy megismerte, hogy milyen a gyerekét apaként szeretni. A rapper nem titkolja, hogy sokban formálta az apaság, és idővel rájött, hogy miben kell változtatnia és mi az, amiről viszont nem tud lemondani.

„Radikálisan megváltoztattam az életvitelemet, a fiam születése adott hozzá erőt. Teljesen persze nem fogok kifordulni magamból, hisz nem az Alma együttes frontembere vagyok, hanem Magyarország első számú rapcsapatának egyik tagja. De azok a korábbi vad bulik már nincsenek” – árulta el a Hot! magazinnak Curtis, aki egyébként két évvel ezelőtt beismerte, hogy drogfüggő. Akkor azonban eldöntötte, hogy fel szeretne hagyni a szerekkel és azóta elszántan hajt a józanságra, de olyannyira, hogy mostanában még az alkoholt is elkerülte.

„Jó passzban vagyok, szilveszter óta alkoholt sem iszom, a szivar kávéval és teával is ugyanolyan jó.”

Igyekszik jó apa lenni

A zenész és egykori szerelme, Krisztike közösen neveli kisfiukat, akit annyira szeretnek, hogy érte még a szentestét is együtt töltötték.

„Megyek érte a bölcsibe, viszem tornára, otthonosan mozgunk együtt. Olyan, mintha együtt élnénk, és már magától mondja, hogy hol szeretne éppen aludni. Mivel korán szétmentünk Krisztivel, szinte ebbe született bele, hogy itt is és ott is van szobája. Szenteste viszont hármasban voltunk az anyukájával, ez is intelligencia kérdése” – mesélte a rapper, aki tavaly óta boldog párkapcsolatban él együtt új párjával.