A PestiSrácok információi szerint az egyenruhások őrizetbe vették a 2009-ben eltűnt MTK-focista, Katzenbach Imre két feltételezett gyilkosát (akik közül az egyik az ismert rapper, Curtis testvére), valamint az emberölés felbujtóját is. Utóbbi férfi, H. László – a tavaly meggyanúsított H. Attilához hasonlóan – az Eclipse Informatikai Zrt.-hez köthető gazdasági büntetőügy egyik elítéltje volt – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Úgy tudják, Katzenbachnak azért kellett meghalnia, mert 500 millió forinttal meglopta főnökeit, illetve ki akart pakolni az általa tudott bűncselekményekről.

Három személyt (Sz. Lajost, L. Istvánt, H. Lászlót) vett őrizetbe a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a 2009-ben eltűnt, majd 2020 őszén kiásott volt MTK-focista, Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében – írja a portál.

A lap arról ír, az ügyben több tanú is megszólalt a rendőröknek: információik szerint ők elmondták, hogy a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. Tudható az is, hogy Sz. Lajos és L. István súlyos koponyasérüléseket okoztak az egykori labdarúgónak. Katzenbachnak esélye sem volt, hiszen támadói mindketten harcművészek, illetve Sz. Lajos emellett hivatásos katona volt. Sz.Lajos egyébként nem más, mint az ismert magyar rapper, Curtis testvére.

2020 decemberében számoltunk be arról, hogy megtalálhatták a 11 éve eltűntként keresett volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre holttestét. A labdarúgó a budapesti, XVII. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án tűnt el az akkor 45 éves férfi, akinek földi maradványait október 23-án találták meg Baranyajenő térségében.

Akkor a rendőrség közleményben tudatta, H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van.