Kulcsár Edina nem kertelt tovább, Instagramján elárulta, újra szerelmes, az ismert magyar rapper Varga Márk G.w.M-el jöttek össze. A magyar sajtót szinte bombaként érte a hír, ugyanis két nappal ezelőtt jelentették be Szabó András „Csutival”, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat és elválnak. Akkor azt nyilatkozták, hogy nem volt harmadik fél a kapcsolatukban.

Csuti és Edina sokáig küzdöttek, hogy megmentsék a házasságukat Fotó: TV2

A friss hírekkel kapcsolatban a Blikk felkereste Csutit, hogy megtudják tőle, mi a véleménye felesége új partneréről.

Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet” – nyilatkozta a vállalkozó szűkszavúan. Azonban érdekes félmondatokat is elárult Csuti, amik több kérdést vethet fel a kapcsolatuk végét illetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem – mondta el a férfi a lapnak.

Hozzátette: ő mutatta be nemrég egymásnak Edinát és Márkot.