RETRO RÁDIÓ

Végső nyugalomra helyezték Csűrös Karolát, művésztársai és szerettei búcsúztatták a temetésén – Videó!





Számos pályatárs, rokon és barát búcsúztatta a színésznőt a Farkasréti temetőben. Csűrös Karola két évvel ezelőtt meghalt férje, Horváth Ádám mellett nyugszik majd.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.07.

A Farkasréti temetőbe egymás után érkeztek az ismert művészek és rokonok: a temetésre a színésznő szeretett férje, Horváth Ádám rokonai is eljöttek. Az idő kegyes volt az egybegyűltekhez, mert bár esőt jósoltak, verőfényes napsütés búcsúztatja a színésznőt.

Csűrös Karolát férje, Horváth Ádám rokonai is nagyon szerették, a a Szomszédok rendezője halála után is tartották a kapcsolatot a színésznővel.

Szirtes Tamás is tisztelgett a színésznő emléke előtt (Fotó: Ripost/ Máté Krisztián)
Szirtes Tamás beszédet is mondott Foto: Ripost/ Máté Krisztián
Nemcsák Károly is felszólalt a szomorú eseményen Foto: Ripost/ Máté Krisztián
A jelenlévők minden járványügyi korlátozást betartottak Foto: Ripost/ Máté Krisztián
A rokonok már a temetés kezdete előtt összegyűltek a ravatal mellett (Fotó: Ripost/ Máté Krisztián)
Foto: Ripost/ Máté Krisztián

Pásztor Erzsi nem ment el a temetésre

A színésznő jó barátnője, Pásztor Erzsi nem ment el a temetésre, pedig felkérték, hogy ő mondjon beszédet. A 85 éves színésznő azonban úgy nyilatkozott, nem akarja látni, ahogy Karolát leeresztik a sírba, és azt sem érzi biztonságosnak, hogy tömegbe menjen.

„Én ott voltam Karola mellett, amikor szüksége volt rám. Segítettem, vigasztaltam, bátorítottam, és az, hogy nem leszek ott a temetésen, nem jelenti azt, hogy ne szeretném őt, vagy ne lennék szomorú. Egyszerűen nem akarom látni, ahogy leeresztik, másrészt pedig 85 éves vagyok, nem biztonságos tömegbe mennem. Bár felkértek a beszédre, nem vállalom. Egy mondatot sem tudnék sírás nélkül elmondani, annyira magam alatt vagyok”válaszolta a Blikk kérdéseire Pásztor Erzsi korábban, aki a beszélgetés közben a folyamatosan a könnyeivel küszködött.

„Úgy döntöttem, hogy a temetésre sem megyek el. Elegem van abból, hogy egymás után halnak meg a barátaim, a szeretteim, már mindenkit én búcsúztatok. Egyszerűen nem megy… Én még élni akarok, és nem könnyű lelkileg megbirkózni azzal, ha ennyi temetésre kell járnia az embernek, és állandóan szembesül a halállal. 85 éves vagyok, és bár tudom, hogy nekem is kevesebb van előre, mint ami mögöttem van, én még élni, látni, örülni akarok, nem egy sír fölött sírni. Azt tudom, hogy a férje, Horváth Ádám mellé temetik Karolát, én pedig majd később kimegyek a sírhoz és elbúcsúzom tőle. Nem akarok ott lenni, amikor leengedik a koporsót, ráadásul a vírus miatt tömegbe sem merek menni, így lesz a legjobb” – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás