RETRO RÁDIÓ

Csősz Bogi leállította az alpári stílusban beszélő férfi csapattársait





Kalandvágya és nyughatatlansága tökéletesen illeszkedik a vagányságához, így nem is véletlen, hogy bevállalta a Totemet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.26.
nem hagyja magát

Csősz Bogit folyamatosan hajtja a kalandvágy, így bármikor lemond a kényelemről, ha arról van szó. Elég vagány ahhoz, hogy egy versenybe beszálljon, így volt ez a TV2 műsorával a Totemmel is, ami egyébként nem az első ilyen megmérettetése volt az üzletasszonynak.

A csütörtöki hot! magazin (Fotó: Hot!)

„Miután összeismerkedtünk a férjemmel, épp Santorinin nyaraltunk, amikor elhívtak Frei Tamás műsorába, amit Afrikában forgattak. Ott a többiek már elneveztek RAMBOgi­nak, mert irdatlan energiával mentem, és mindig volt nálam kés és bicska; egyébként ez ma sem változott. A férjem jól ismer, tudja, mennyire kalandvágyó vagyok, de ezúttal jogosan kérdezte: „Ez mire kell neked?” Valóban bejártuk a világot, rengeteg hasonló helyszínen voltunk már. Én pedig elmagyaráztam neki, hogy hat hónapig voltunk bezárva az otthonunkba a járvány miatt, és jólesne újra Magyarországon lenni, a szabadban, az erdőben” – árulta el Bogi.

Nem hagyta magát

A férjével mindenben támogatják egymást, így a férfi megértette, hogy Bogi megméretné magát, azonban a volt luxusfeleség a forgatáson nem ugyanilyen megértő férfiakkal találkozott.

„Bár eléggé pörög az életem, pihenni nyugodt, csendes környezetben szeretek. Ehhez képest a kalandreality alatt nehéz volt megszoknom, hogy a csapatom férfitagjai mennyire hangosak voltak: tombolt az egójuk, és olykor alpári stílusban beszéltek a nőkkel. Sokszor le kellett állítanom a hím­so­vi­nisz­ta vicceiket. Nem nézték jó szemmel, hogy szeretek hangot adni a véleményemnek; törtetek előre, és ha kell, tüzet rakok, fát fűrészelek, kiveszem a részem a csapatmunkából. Mindenáron le akarták törni az önbizalmamat, ugyanakkor elfogadták, ha a sérülésük esetén ápoltam őket. Versengő vagyok, de a csapat érdekét nem szorítom háttérbe, a tisztelet mindennek az alapja kell hogy legyen. Masszíroztam, gyógyító balzsamokkal láttam el őket, mégis folyamatosan azt éreztem, hogy semmi sem jó – mesélte a lapnak csalódottan.

„Nem hagytam, hogy lekezeljenek, amiért nő vagyok!”

Van benne kellő versenyszellem, ami segítette a feladatoknál, de ettől függetlenül legbelül igenis érzékeny, így a műsorban is hangot adott az érzéseinek.

„Nem hagytam, hogy lekezeljenek, amiért nő vagyok! Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fájtak a fölösleges bántások. Az is zavarta a fiúkat, hogy miért beszélek érzésekről egy versenyben. Rosszul esett, hogy kritizáltak, mert nagy az igazságérzetem: hiszek abban, hogy a rosszindulat, a manipuláció nem győzhet, csakis ha az emberek őszintén kiállnak egymásért” – mondta, de azért azt kiemelte, hogy az érzékenységét az életének nem minden területén mutatja ki. – ”Férfiaggyal taktikázok, lételemem az alkotás, az eredményesség és a hasznosság a vállalkozásaimban. A római hadvezérek stratégiáit szoktam tanulmányozni, viszont érzékeny vagyok az emberi sorsokra, és ahol lehet, jótékonykodom”.

A bővebb sztorit a ma megjelenő Hot!-ban tudod elolvasni!





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás